A.Meredith Walters – Bad Rep

10 maart 2013

A.Meredith Walters – Bad RepBad Rep by A.Meredith Walters
Genre: Contemporary, New Adult
Published: december 2012
Rating: 4.5 Stars

"Who gives a damn about their reputation? Oh, that would be me! Especially since mine had gone straight to hell in the span of thirty minutes".

Maysie Ardin is soaking up the summer before her junior year of college, shopping, hanging by the pool and shopping some more. But when her black belt in spending lands her in trouble with her parents, she is forced to take a second job at a local bar to dig herself out of a deep financial pit.

Ik heb enorm genoten van dit boek, ik kon het maar met moeite wegleggen. Helaas ontkwam ik daar niet aan want hij was erg lang en ook al had ik het gewild, ik had hem met geen mogelijkheid in 1x uit kunnen lezen. Maar ik heb me ook enorm zitten ergeren. Ergeren aan Jordan. Hij is het perfecte totaalplaatje; de bad boy met het bad boy uiterlijk (tattoo’s, piercings), populair, rock star, echt een yummy hoofdpersoon. Maar de manier waarop hij achter Maysie aan jaagt vond ik ver beneden peil. Zijn relatie met zijn vriendin is niet meer wat het geweest is en hij heeft gevoelens voor Maysie die hij nog nooit gevoeld heeft. Maar ipv dat hij zijn relatie verbreekt voordat hij met Maysie verder gaat blijft hij met haar flirten en probeert hij haar op allerlei manieren te strikken zonder eerst zijn relatie te verbreken. Ik had enorm veel respect voor Maysie’s vastbeslotenheid om zich niet door hem om te laten praten ondanks haar sterke gevoelens voor hem. Toch heeft ze uiteindelijk een moment van zwakte en dan breekt de hel los en krijgen we te zien hoe snel het roddel circuit toeslaat en hoe gemeen een groep meiden kan zijn.
De snelle schrijfstijl, pittige dialogen en opwindende, intense sex-scenes, maakten dat dit boek een genot was om te lezen.


Posted in Review
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.