L.A.Weatherly – Angel

28 april 2011

L.A.Weatherly – AngelAngel by L.A. Weatherly
Serie: Angel #1
Genre: Fantasy, Young Adult
Published: oktober 2010
Rating: 5 Stars

In een wereld waar Engelen reddeloos verloren zijn, denkt Alex dat hij er een heeft gevonden die genade verdient. Alex is een meedogenloze moordenaar - van Engelen. Vergeet alles wat je hebt gehoord over hen. Engelen zijn geen goedaardig hemelse wezens, maar felle stalkers die zich voeden met de energie van de mens en hun vitaliteit aftappen totdat er nauwelijks iets van hen over is. Wat Alex betreft, de enige goede Engel is een dode Engel ... totdat hij Willow ontmoet. Ze ziet eruit als een normale tiener, maar Willow is geen gewoon meisje. Half engel, half mens, Willow kan de sleutel zijn tot het verslaan van de boze engelen. Maar als de jager en de prooi beginnen aan een epische en gevaarlijke reis en Willow de duistere en angstaanjagende geheimen van haar verleden leert, vindt Alex zichzelf aangetrokken tot Willow..... met verwoestende gevolgen.

In één woord WAUW! Ik ben er helemaal ondersteboven van. En niet alleen van het feit dat Engelen niet goed maar kwaadaardig zijn. Mijn hart ging uit naar Willow, ze heeft zichzelf altijd een vreemde eend in de bijt gevonden mede door haar gave helderziendheid. En als ze er achter komt dat ze ook nog eens voor de helft Engel is ligt ze helemaal met zichzelf in de knoop. Maar ook met Alex had ik te doen; zijn Vader, Moeder en broer zijn allemaal dood door Engelen. Hij wil zich aan niemand meer hechten want dat doet alleen maar pijn, maar als Alex Willow red van een wisse dood door de aanhangers van de Engelen en ze samen op de vlucht zijn voelt hij zich meer en meer tot haar aangetrokken. En ondanks dat Alex Engelen haat en veracht en Willow weet dat hij haar moet vermoorden wordt ze verliefd op hem. Het verhaal is triest, spannend en romantisch en het was gewoon een schok voor me dat het afgelopen was. Ik had er nog lang geen genoeg van!


Posted in Review
Tags: , , ,

6 responses to “L.A.Weatherly – Angel

 1. kwil en ik ga da boek lezen kheb hem gekocht in het Nederlands en kzag het boek liggen en nam het op en op de voor pagina staat "DE ENIGE GOEDE ENGEL IS EEN DODE ENGEL" toen ik dat las werd ik direct nieuwsgierig en kga nu beginnen en heef me veel succes wandt tis geen bun boekje ze!!!!

 2. Geweldig dat hij nu vertaald is Kaatje, wist ik nog niet en ik heb het gelijk in het bericht veranderd, bedankt.
  Veel leesplezier!
  Groetjes, Alma

 3. Anoniem

  ik ben helemaal weg van ANGEL!!!! het is echt een super goed boek. toen ik begonnen was kon ik niet weer stoppen zo goed vond ik het!!
  maar ik heb nog wel een vraagje : als er nog een tweede boek op volgd, wanneer komt die dan uit?????
  groetjes, sari 😉

 4. Sari,

  Het tweede deel zal op 1 oktober dit jaar verschijnen maar voor de verschijningsdatum van de nederlandse uitgave moet je de site van de uitgever even in de gaten houden. Deel drie wordt oktober 2012 verwacht. Ik haal mijn info altijd van goodreads.com.

  veel leesplezier!
  groetjes, alma

 5. Anoniem

  ^ nee ik hoop het niet zeg! Dan word mijn beeld totaal verpest! Enorm late reactie maar ik kon het niet laten lol

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.