Annette Marie – Reap the Shadows

28 maart 2016

Annette Marie – Reap the ShadowsReap the Shadows by Annette Marie
Serie: Steel & Stone #4
Published: October 16th 2015
Rating: 4.5 Stars

Piper is feeling a bit overwhelmed. With Seiya and Lyre missing, Ash recovering from near fatal injuries, and the Gaians picking fights with daemons all over the city, a girl can’t help but think she might be in over her head. And this time, she’s on her own.
Before she even has a chance to investigate the Gaians’ new stockpile of mysterious, high-tech weaponry, an old enemy ambushes her: Samael’s henchman Raum. He wants Ash’s help and won’t take “get lost” for an answer. She doesn’t know if she can trust Raum, but even more than that, she can’t trust herself with Ash. Sooner or later he’ll catch up to her, and she fears she won’t be able to walk away from him a second time.
Despite her feelings, it will take their combined strength to face a frightening discovery about the Gaians. She and Ash begin to realize that the daemon war is coming to Earth, and they might be the only ones who can stop it — if it’s not already too late.

Ja, ik begin weer zin aan lezen te krijgen, maar eerlijk is eerlijk, ik heb veel langer over dit boek gedaan dan normaal het geval zou zijn geweest. Dat is niet omdat ik dit boek niet leuk vond, integendeel zelfs en de sterren waardering spreekt voor zich denk ik, maar meer omdat ik ook nog steeds veel zin heb in haken en helaas, zoals ik al een keer eerder schreef, gaan haken en lezen niet samen.

Ik genoot ook iets meer van dit boek dan het vorige.
Of dat komt omdat ik nu gelijk weer verder kon gaan na deel drie en daardoor meer geïnvesteerd was in het verhaal, of omdat mijn leesdip wat minder wordt weet ik niet, maar ik kon weer heerlijk wegzinken in het leven van Piper en alles en iedereen om mij heen vergeten.
Dat hij toch nog niet helemaal op 5 sterren zit komt omdat er af en toe nog wat saaiere stukjes in voor kwamen, maar voor het overgrote deel was het weer een spannend en vooral heerlijk origineel verhaal.


Posted in Review
Tags: , ,

2 responses to “Annette Marie – Reap the Shadows

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.