Annette Marie – Three Mages and a Margeritha

2 juni 2020

Annette Marie – Three Mages and a MargerithaThree Mages and a Margarita by Annette Marie
Serie: The Guild Codex: Spellbound #1
Genre: Fantasy, New Adult
Published: 14 September 2018
Rating: 3 Stars

Broke, almost homeless, and recently fired. Those are my official reasons for answering a wanted ad for a skeevy-looking bartender gig.

It went downhill the moment they asked me to do a trial shift instead of an interview—to see if I'd mesh with their "special" clientele. I think that part went great. Their customers were complete dickheads, and I was an asshole right back. That's the definition of fitting in, right?

I expected to get thrown out on my ass. Instead, they… offered me the job?

It turns out this place isn't a bar. It's a guild. And the three cocky guys I drenched with a margarita during my trial? Yeah, they were mages. Either I'm exactly the kind of takes-no-shit bartender this guild needs, or there's a good reason no one else wants to work here.

So what's a broke girl to do? Take the job, of course—with a pay raise.

Dit is de eerste keer dat ik niet onder de indruk was, en niet echt genoten heb, van een boek van Annette Marie.
Het was naar mijn smaak langdradig. Er wordt teveel en te diep ingegaan op alles en daardoor komt het ontzettend langzaam op gang en wordt het in het laatste hoofdstuk pas echt spannend. En dat voor een eerste boek in een 6-delige serie

Ik mis ook romantiek. Romantische en sexuele spanning was in haar andere series volop aanwezig en dat was hier opvallend afwezig. Er is wel enige interactie met een van de mages maar ik miste de chemie tussen die twee waardoor het voor mij wat gemaakt aanvoelde.

Qua fantasie wereld heb ik er niets op aan te merken, dat is iets wat Annette Marie als geen ander kan, en ook de personages zijn leuk.

In het kort

Een vrij korte recensie maar ik heb er eigenlijk niet zo veel meer over te zeggen. Ik ga niet met deze serie verder want nog 5 boeken zie ik niet zitten op deze manier, maar ben wel van plan nog een poging te wagen met The Guild Codex: Demonized in de hoop dat die leuker is.


Posted in Review
Tags: , , , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.