Becca Fitzpatrick – Finale

4 januari 2013

Becca Fitzpatrick – FinaleFinale by Becca Fitzpatrick
Serie: Hush Hush #4
Genre: Fantasy, Young Adult
Published: november 2012
Rating: 5 Stars

Zal de liefde alles overwinnen?
Nora en Patch dachten dat hun problemen achter hen lagen. Hank is dood en ze moeten proberen de oorlog te stoppen. Maar nu Hank weg is, en Nora het hoofd van de Nephilim geworden is, moet ze afmaken waar Hank aan begonnen is. Dat betekent dat ze de gevallen engelen moet vernietigen . . . ook Patch.
Maar Nora zal dat nooit laten gebeuren dus smeden zij en Patch een plan: laat iedereen geloven dat ze uit elkaar zijn en beide partijen bewerken van binnenuit. Nora zal de Nephilim er van moeten overtuigen dat ze een fout maken in de strijd tegen de gevallen engelen en Patch zal proberen achter de plannen te komen van de tegenpartij. Ze zullen deze oorlog beëindigen voordat hij begonnen is.
Maar de beste plannen gaan vaak mis. Nora moet zich aanpassen in haar nieuwe rol en wordt, wat ze niet verwacht had, aangetrokken tot een verslavende kracht.
Als de strijd nadert worden Nora en Patch geconfronteerd met de verschillen die altijd al tussen hen in stonden en moeten ervoor kiezen om ze te negeren of de liefde waarvoor ze altijd hebben gevochten te laten vernietigen.

Becca Fitzpatrick had de laatste in de serie Hush Hush geen betere titel kunnen geven: dit was een Grand Finale! Een geweldig einde van een geweldige serie. Van het begin tot het einde zat ook dit boek weer vol mysterie, spanning, heerlijke romantiek, maar helaas ook verdriet. We komen in een achtbaan van gebeurtenissen terecht en vallen van het ene spannende moment in het andere en een aantal mensen blijken totaal niet te zijn wie we gedacht hadden, heel verrassend!
Deze serie is zonder twijfel een aanrader. Ben je er nog niet aan begonnen?? DOEN! De eerste 2 delen zijn uit in het Nederlands, deel 3 verschijnt 15 januarie 2013 en hopelijk verschijnt Finale er snel achteraan. Klik voor mijn reviews van deel 1,2 en 3 hier en hier.
Inmiddels ligt Becca Fitzpatrick’s nieuwe boek bij de uitgever. Het is een stand-alone novel en heet Black Ice. Klik voor meer info over dit boek hier. Ik hoop dat het niet al te lang gaat duren voordat hij uit komt want de samenvatting klinkt veelbelovend.


Posted in Review
Tags: , , , ,

3 responses to “Becca Fitzpatrick – Finale

 1. Anoniem

  Hai,
  Dankje voor je recensie. Heb net deel 3 uitgelezen en zal dit deel toch echt in het Engels moeten gaan lezen, want ik kan niet langer wachten…
  Ben benieuwd.
  Xxx

 2. Anoniem

  Ik word serieus gek van dat wachten!!! Omg ik struin gwn alle sites en winkels af om ergens het boek te kunnen kopen voor een redelijke prijs maar overal is het uitverkocht??!!! WAAAAAAHHHH!!! Ik lees ook overal dat het vierde deel een afknapper is…. Hmmm ik hoop dat ze ongelijk gaan krijgen….

 3. Voor mij was het absoluut geen afknapper, maar smaken verschillen natuurlijk! Ik hoop dat je hem snel voor een goede prijs kunt vinden en dat je hem net zo leuk vind als ik hem vond!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.