Bye bye oktober

2 november 2016

hello-november

Nieuwe maand, nieuwe kansen Knipogende emoticon .
Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik de blog een beetje verwaarloosd heb; bijna geen Waiting on Wednesday’s deze maand en ook de recensies verschenen niet zo regelmatig als normaal gesproken het geval is.

Fotografie

Degenen die mijn fotografie blog volgen weten vast wel waar het aan ligt, maar voor wie het niet weet: mijn foto hobby neemt al mijn vrije tijd in beslag.
Momenteel volg ik een cursus en daarnaast oefen ik zo vaak ik kan.
En vooral het oefenen met de 50 mm lens die ik onlangs aanschafte is nodig want het is een lens die ik maar moeilijk onder de knie kan krijgen. Het is een lens waarmee je scherptediepte kan creeëren; het voorwerp scherp en een prachtige wazige achtergrond.
Maar dat lijkt makkelijker dan het is…..

Herfst

De foto hierboven maakte ik zelf.
Ik wil niet zeggen dat het het perfecte plaatje is, er zijn altijd punten die verbeterd kunnen worden, maar ik ben verzot op de kleuren. De herfst is een geweldig mooie tijd om er op uit te trekken met de camera.
Wil je zien wat ik nog meer fotografeerde tijdens mijn wandeling in het bos, houd dan mijn fotografie blog in de gaten.

Flut romannetjes

Ja, ik las dus bar weinig deze maand en wat ik las lag in het genre ‘flut romannetjes’.
Heerlijk om te lezen maar geen materiaal waarover ik een recensie zou willen schrijven.
Maar de dagen worden korter en kouder en de behoefte om languit op de bank met een boek te liggen wordt steeds groter dus zal het deze maand vast beter gaan (hoop ik Knipogende emoticon

Wrap up van oktober 2013

In oktober 2013 las ik veel meer en vooral het genre contemporary was goed vertegenwoordigd.
En van al de boeken die die maand 5 sterren kregen heeft Forbidden van Tabitha Suzuma de aller grootste indruk op mij achter gelaten.


Posted in Wrap Up
Tags:

2 responses to “Bye bye oktober

  1. Toch nog een aardig lijstje met boeken. En ik heb natuurlijk ook even naar je foto’s gespiekt: ze zijn echt mooi! Weet niet of dat het resultaat is van de cursus of dat je stiekem een natuurtalent bent, maar ik zou bijna zeggen: niks meer aan doen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.