Caitlin Ricci – About Last Night

Caitlin Ricci – About Last NightAbout Last Night by Caitlin Ricci
Serie: Thornwood #2
Genre: Adult, M/M
Published: april 2016
Rating: 2.5 Stars

Before jumping into his first semester of college, Thomas Maloney decides to lose his virginity at a party to a stranger he’s sure he’ll never see again. Only the next day, he’s surprised to learn the same one-night stand will be sharing his dorm room. Thomas considers himself lucky, but his new roommate—not so much.
Closeted as they come, football jock Remington “Rem” Daniels is on track for a shot at the pros. Rem tries to play it cool and avoid falling for the confidently gay Thomas, which could hurt his chances. Dealing with their constant need to get in bed together wouldn’t be so hard if Rem didn’t have a girlfriend and Thomas didn't have a conscience.
When she delivers news that will change Rem’s life forever, Thomas knows it’s time to move back home to Thornwood, Colorado. But neither the distance nor knowing Rem belongs to someone else helps Thomas get over him. Rem’s feelings haven’t changed either. When it comes down to love or football, Rem will have to make the hardest choice of his life and hope Thomas will still be waiting for him when he does.

Toen ik de drie delige serie Demon Kingdom Farytales uit had had ik zin in wat luchtigs. Een lekker snel en sexy flut-romannetje. Dus besloot ik About Last Night te gaan lezen.
Maar het pakte niet zo luchtig uit als ik verwacht had.
Had ik de blurb beter gelezen dan wist ik wat er zou gebeuren, maar ik had alleen de eerste paar regels maar gelezen *zucht*

Ik las een pijnlijk, en ontzettend irritant, verhaal over een jongen die ontdekt dat zijn one night stand zijn roommate is.
Pijnlijk vooral omdat al heel snel blijkt dat Rem een vriendin (Angela) heeft en hij haar al jaren bedriegt met mannen en daar helemaal geen probleem in ziet. Hij ziet het niet eens als bedriegen omdat het met een man is Verraste emoticon .
Thomas weet vanaf dat moment dat hij niet meer dan een vriend van Rem kan zijn. Rem maakt het hem echter niet makkelijk en als het om Rem gaat is Thomas verschrikkelijk zwak. Dus zetten ze de relatie voort en kan Rem lekker van twee walletjes eten Woedend

* tijdens het schrijven van deze recensie zat ik me weer enorm op te winden en gooide alles eruit wat me dwars zat in dit boek. Helaas werd het daardoor één grote spoiler die ik heb verborgen voor degenen die het niet willen lezen *

vieuw spoiler

Het boek spant over een viertal jaren waarin Thomas uiteindelijk lange tijd weg is van Rem. Door schade en schande wijzer geworden. Maar hij blijft met hem verbonden omdat Thomas zichzelf helemaal wegcijfert voor het ‘foutje’ van Rem. Dat riep ondanks alles enorm veel respect bij mij op.

Kort samengevat:

Dit was een verschrikkelijk irritant boek.
Het einde was zo mogelijk nog frustrerender en verschrikkelijk abrupt. Daardoor blijf ik met een ontzettend onvoldaan gevoel achter.
En dat versterkt mijn gevoel nog eens dat ik wilde dat ik gestopt was met dit boek. Het was pure nieuwsgierigheid die mij aanspoorde door te lezen en nu wilde ik dat ik daar niet aan toegegeven had. Zonde van mijn tijd en de frustraties.

You may also like...

2 reacties

  1. Story addict schreef:

    Sexy flut-romannetje, die ga ik erin houden 😉 Jammer dat het eerder een frustrerende flut-roman was. Better luck next time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge