Cambria Hebert – Charade

2 september 2012

Cambria Hebert – CharadeCharade by Cambria Hebert
Serie: Heven and Hell #2
Genre: Fantasy, Young Adult
Published: mei 2012
Rating: 3 Stars

Vermoord worden door een psycho was een schok. Mijn leven terug krijgen van een engel was ongelooflijk. En een bovennatuurlijke schat genoemd worden en Sam toegewezen krijgen als mijn bodyguard is geweldig. Maar een schuld verwerven voor alles, nou ja, dat had ik moeten zien aankomen. En nu zijn we hier en strijden tegen demonen uit de hel, zorgen voor een jongen die ik niet vertrouw en reizen naar verre oorden om een ​​schat terug te keren naar zijn rechtmatige plaats. Niets is wat het lijkt. Iedereen draagt ​​een masker, iedereen speelt een spel. Het is aan ons om de waarheid te scheiden van de leugens en de realiteit van fictie. Een zware taak wanneer mijn nieuwe werkelijkheid bestaat uit gevallen engelen, heksen en draken ... en had ik al gezegd de hel? Degene die me bijstaat in dit alles is Sam. Sam, die zijn eigen tragedies onder ogen moet zien en opnieuw en opnieuw op de proef wordt gesteld. Als we falen in onze taak zal het leven zoals wij het kennen, het leven zoals jullie het kennen, eindigen . . . voor altijd

Helaas heb ik niet zo genoten van Charade als van Masquerade. Misschien komt het omdat ik nu weet wat Sam is en daarmee een stukje mysterie is opgelost waardoor een zekere spanning weg is. Het is niet zo dat het helemaal niet meer spannend was, er zaten zeker nagelbijt momenten in, maar tussen die momenten door vond ik het saai en langdradig en ik had het gevoel dat er geen einde aan het boek kwam. De laaste 2 hoofdstukken waren de besten en het einde is dramatisch en laat me daardoor toch uitkijken naar het volgende deel. Ik heb nog niet kunnen ontdekken wanneer die uit komt.


Posted in Review
Tags: , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.