Dag september…

3 oktober 2016

hello_october

…hallo oktober!

September vloog voorbij, net als augustus, en ook nog eens met prachtig weer!
Zoals jullie misschien gemerkt hebben sloeg ik de monthly wrap up van augustus over. Ik had hem niet voorbereid en de laatste dagen van augustus en de eersten van september had de griep mij te pakken. En toen ik weer beter was was mijn aandacht gevestigd op heel andere dingen…

Een nieuw speeltje

Al jaren, al zo lang als ik mij kan herinneren, wilde ik graag een spiegelreflexcamera. En begin september is mijn wens eindelijk uitgekomen.
Na heel veel informatie over de verschillende camera’s te hebben gelezen kocht ik de Canon EOS 1300D + EF-S 18-55mm III en een extra lens.

dsrl

In het begin was het enorm overweldigend. Al die instellingen en mogelijkheden, ik snapte er werkelijk helemaal niks van.
Maar zo langzamerhand wordt het toch steeds duidelijker.
Ik ben nog lang geen top fotograaf (is ook niet echt mijn doel Knipogende emoticon ) maar zo af en toe komen er toch al mooie plaatjes uitrollen.
Voor mij is een hobby verbonden met een blog dus als je mijn vorderingen in de DSRL wereld wilt volgen dan kan je dat doen op Captured in a Lens.
De mooie camerariem die je op de foto ziet heb ik zelf gemaakt want ik vond de bijgeleverde riem maar niks. Het patroon en de werkwijze kun je op de blog vinden samen met nog een paar andere DIY projectjes.

Boeken

Door mijn nieuwe speeltje las ik deze maand niet zo veel; 1 serie van 3 boeken en 2 stand alone’s. Heel erg weinig dus!
Dat was in september 2013 wel anders…

Wrap Up van september 2013

 

Ik geniet elke keer weer van zo’n oude wrap up.
Er komen boeken voorbij die ik allang vergeten was, maar ook boeken waarvan ik het gevoel heb dat ik ze gisteren pas gelezen heb.
Upheaval is bijvoorbeeld zo’n boek waarvan ik verbaasd ben dat het al 3 jaar geleden is.


Posted in Wrap Up
Tags:

2 responses to “Dag september…

  1. Leuk die riem! Kan me voorstellen dat met je zo’n nieuw speeltje graag eropuit trekt om wat mooie kiekjes te maken, i.p.v. thuisblijven om te lezen 😉 (en het mooie is natuurlijk dat je boeken ook kunt fotograferen 😀 )

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.