Gayla Drummond – Something To Curse About

29 april 2016

Gayla Drummond – Something To Curse AboutSomething to Curse About by Gayla Drummond
Serie: Discord Jones #2
Published: December 23rd 2013
Rating: 4.5 Stars

The year 2000 brought in more than a new millennium. With it came The Melding, which returned magic and fairytales, both light and dark, to the world. Seven years later, Discord Jones has gained some control over the psychic abilities she received, though they continue to grow and change, challenging her to adapt.
Yet her new "normal" is anything but, as a family outing leads Cordi into a maze of curses, life-altering changes, and the sure knowledge that gods walk the earth.
If that weren’t enough, Cordi is quickly losing her anonymity as well as neutrality in a world full of politics and intrigue. Except that mortal politics rarely end in death. In the Supe world, it’s practically a requirement.

Wat is dit toch een leuke urban fantasy serie!. Het heeft een super heldin met een verschrikkelijk leuke achterban.

De romance is helemaal niks, ik kan mij eerlijk gezegd niet zo vinden in de relatie van Cordi met Nick, maar het is gelukkig maar een klein onderdeel van het verhaal.
Nick is best een aardige jongen hoor, maar hij zeurt teveel; er zit niet genoeg alpha male in hem.
Alleen de 2 andere sexy mannelijke hoofdpersonen maken het op dat gebied nog een beetje interessant. Niet dat Cordi op een andere manier aan ze denkt dan vrienden, nou ja in het geval van de elf kan je niet eens van vriendschap spreken, maar de potentie is aanwezig (misschien bedenk ik dingen die helemaal niet gebeuren maar laat mij dan maar lekker in mijn illusie hahaha).

Nee, dit boek/deze serie moet het vooral hebben van zijn kick ass heldin, een uniek plot en een scala aan bovennatuurlijke wezens.

En deze was nog leuker dan zijn voorganger omdat Cordi vervloekt wordt en veranderd in een ander wezen View Spoiler ».
Het was een hillarische ontwikkeling en het feit dat ze met niemand van haar vriendenkring op wat voor manier ook kan comminiceren maakte het extra spannend want ze denken dat ze vermist is en hebben niet door dat ze gewoon voor hun neus loopt.
Ik zat op het puntje van mijn stoel elke keer als ik dacht dat de ontdekking nabij was.
En ja, het was spannend. Ik had geen idee hoe ze zonder haar gaven en enige vorm van communicatie haar vrienden kon laten weten wat er met haar gebeurt was en hoe ze weer zichzelf kon worden.


Gayla Drummond – Something To Curse AboutSave the Last Vamp for Me by Gayla Drummond
Serie: Discord Jones #3
Genre: Adult, Fantasy, Paranormal
Published: august 2014
Rating: 4 Stars

Discord Jones has faced demons, a curse-throwing dark elf, and even a god.
Solving a series of murders in the Barrows should be a breeze—even if the case does mean she has to work with vampires.
When the mystery turns personal, Discord is forced not only to face a monster from her past, but also some of her biggest fears.
The clock is ticking….

Ik genoot zo van bovenstaand boek dat ik gelijk door ging met deel drie.
En ook die heb ik weer met ontzettend veel plezier gelezen.
Maar omdat ik hem uit las aan het begin van onze vakantie kwam ik niet toe aan het schrijven van een recensie en een week later lag het niet vers genoeg meer in mijn geheugen om dat alsnog te doen.

Wat me nog wel vers in het geheugen ligt is dat er op het romantische vlak een verandering plaats heeft gevonden en ik ben heel erg benieuwd hoe dat verder gaat in het volgende boek.


Posted in Review
Tags: , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.