Eindelijk!!

1 april 2016

Hello April
Maandenlang heb ik naar je uitgekeken; naar het weer dat met jou komst steeds mooier gaat worden en de bomen die eindelijk weer groen gaan worden! Voor mij kondigt april de zomer aan en dat is wat mij betreft de mooiste tijd van het jaar!

Ik hoop wel dat ik met het mooier wordende weer de leesdip buiten de deur kan houden want wat dat betreft was maart niet slecht.
Ik las maar liefst 6 boeken deze maand! Van dat zinnetje moet ik wel een beetje lachen want voor een boekenworm als ik is 6 boeken natuurlijk niks, maar ik moet nog steeds mijn tijd verdelen tussen het haken en lezen.
Er zijn nog zoveel dingen die ik wil maken, ik haak alsof mijn leven er van af hangt want ik weet dat mijn interesse zo weer om kan slaan en dan belanden katoen en haaknaald weer in de kast (de link naar mijn creatieve blog kan je vinden onder links).

Vier jaar geleden las ik trouwens niet eens zoveel meer, valt me een beetje tegen Knipogende emoticon

Wrap Up van maart 2012

Bij het zien van dit lijstje is er één boek dat er voor mij gelijk uit springt.
Er zitten nog twee boeken tussen die ik ook 5 sterren heb gegeven, maar als je me zou vragen welk boek uit deze lijst mijn favoriet is dan is het Under the Never Skye van Veronica Rossi. Ik genoot van dat boek, de serie, en bij het zien van de cover krijg ik de drang om hem opnieuw te gaan lezen.
Met een klik op de cover kom je bij de recensie van het boek.


Posted in Bookish, General, Wrap Up
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.