Heidi McLaughlin – Here with Me

23 mei 2016

Heidi McLaughlin – Here with MeHere with Me by Heidi McLaughlin
Serie: The Archer Brothers #1
Genre: Adult, Contemporary
Published: October 23rd 2014
Rating: 4 Stars

Ryley Clarke has grown up with the military in her blood, with both parents serving their country. Ryley knows the risks of being married to the military. But when the unthinkable happens, and her future husband is killed in action, Ryley can barely survive... until Evan's twin brother, Nate, helps her pick up the pieces.
After serving on a special mission with the military for six years, Evan Archer returns home to find the unthinkable - the love of his life, Ryley Clarke - engaged to his brother, Nate. With Nate on deployment, Evan needs to figure out what happened in his absence, and more importantly, how to win Ryley back from the man he once considered his best friend, but now thinks of as his rival.

Ik ben een fan van Heidi Mclaughlin, ze schrijft heerlijk en haar mannelijke hoofdpersonen zijn sexy en meestal nogal beschermend en bezitterig.
In de eerste instantie dacht ik dat dit een 3-delige serie zou zijn, maar een paar weken terug ontdekte ik dat deel 3 over heel iemand anders gaat dus besloot ik aan het verhaal van Riley, Evan en Nate te beginnen.

We krijgen de pov’s van Ryley en Evan en beginnen het verhaal bij een therapeut.
Ryley en Evan hebben ieder een sessie met haar en via die sessies leren we ze beter kennen. Ze vertellen om en om hoe ze elkaar hebben ontmoet, hoe ze dat ervaren hebben en hoe ze nu denken verder te gaan na de vermeende dood van Evan. Dit strekt zich uit over maar liefst 16 hoofdstukken en dat duurde mij eerlijk gezegd een beetje te lang. Het is een heel ingenieus en goed uitgewerkt begin, maar ik keek veel meer uit naar de confrontatie tussen Ryley en Evan; hoe ze met elkaar om gaan na zo lange tijd uit elkaar te zijn geweest en wat er gaat gebeuren met de relatie tussen Ryley en Nate, de broer van Evan.

Het is een bijzonder en emotioneel verhaal.
Bijzonder doordat iedereen dacht dat Evan dood was terwijl hij zijn best deed om terug te keren naar de liefde van zijn leven. Het is apart en ongelofelijk en ik kon maar niet begrijpen dat hij 6 jaar weg heeft kunnen blijven ook al dacht hij dat alles thuis normaal was.
Emotioneel omdat Evan bij thuiskomst ontdekt dat Riley een nieuw leven opgebouwd heeft met zijn tweelingbroer Nate en dat zijn zoontje niet anders weet dan dat Nate zijn vader is.

Ik hoop in het volgende boek antwoorden te krijgen op de brandende vraag hoe ze Evan 6 jaar weg hebben kunnen houden van huis, wie verantwoordelijk is voor het bericht van zijn dood en de care-packages die hij door de jaren heen bleef ontvangen, en natuurlijk of Riley en hij weer bij elkaar komen.


Posted in Review
Tags: , ,

2 responses to “Heidi McLaughlin – Here with Me

  1. Klinkt goed! Ik ben inderdaad ook benieuwd hoe je 6 jaar weg kunt blijven van je vriendin, en dan ook nog verbaasd kunt zijn dat ze een nieuw leven is begonnen. Ik weet niet of ik eerder boos of verdrietig zou zijn dan, maar iets positiefs is het in ieder geval niet.

    • Alma

      Nee idd, mijn gedachten waren ook niet positief.
      En ook al weet ik hoe het af loopt en is er een (redelijk) goede verklaring voor, ik snap nog steeds niet dat hij op een gegeven moment niet gewoon zijn biezen heeft gepakt en terug gegaan is. Hij was ondertussen vader geworden, dan wil je je kind toch zien?? Dat blijf ik raar vinden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.