Hello June

1 juni 2016

hellojuneEn het is alweer Juni!
Voor mijn gevoel vliegen de maanden in deze tijd van het jaar altijd in een vogelvlucht voorbij. Zo kijk je uit naar de lente en de zomer en voor je het weet is het weer voorbij.

Mei begon met prachtig weer en eindelijk kregen de planten en bomen hun frisse groene blaadjes.
Het verbaasd me elk jaar weer; je kijkt uit het raam en ziet alleen maar kale bomen met hier en daar wat knoppen en je kijkt weer en ze zijn ineens helemaal groen Verraste emoticon

Mei had voor ons ook een redelijk gevulde programma met een aantal verjaardagen, de jaarlijkse Sport & Spelweek van ons dorp en een twee daagse reis naar Rotterdam.
De eerste 7 jaar van mijn leven heb ik daar nl gewoond, maar na het overlijden van mijn vader wilde mijn moeder graag dicht bij haar familie zijn en vertrokken we weer naar het noorden van het land.
Samen met mijn moeder en broer bezocht ik de buurt waar we gewoond hebben

quadenoord

gingen we naar de Kuip (niet voor mij want je hebt duidelijk geen verstand van voetbal als je Dirk Kuit voor Wim Kieft aan ziet *lol*), zaten heerlijk in de zon op het terras van de SS Rotterdam

SS Rotterdam

en gingen langs allerlei plekjes die  herinneringen bij ons opriepen.

euromast

We waren nog nooit met zijn drieën weg geweest zonder de overige aanhang erbij en dat maakte het vooral een bijzonder, maar ook zeker geslaagd en gezellig weekend!

Door al die extra activiteiten en het mooie weer, waardoor er weer meer klusjes buiten gedaan kunnen worden, heb ik niet zoveel kunnen lezen als ik gehoopt had en zo langzamerhand zullen jullie dat ook gaan merken. Ik raak nl door mijn voorraad recensies heen.
Hopelijk trekt dat de komende maand een beetje bij.

Wrap Up van mei 2013

In mei van 2013 las ik 10 boeken en van die 10 moet ik nog het vaakst terug denken aan Zoo. Het was geen hoogvlieger maar wel het boek met het meest bijzondere verhaal.


Posted in Bookish, Personal, Wrap Up
Tags: ,

2 responses to “Hello June

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.