Hello May

1 mei 2016

Hello May

Mei, ik hoop dat je het beter doet dan april want april heeft mij diep, diep teleurgesteld dit jaar.
Ik verheug me altijd zo op die maand, maar aan het einde ervan is er bijna nog geen blaadje aan de bomen te bespeuren en in plaats van mooi weer kregen we regen, hagel en sneeuwstormen Woedend Het was dus weer om lekker bij de kachel onder een dekentje te zitten lezen en haken, iets wat ik dan ook vaak gedaan heb.

In de maand april is de Crochet Along  ‘Last dance on the beach’ van start gegaan en natuurlijk doe ik mee want ik heb nog nooit een blokken deken gehaakt en dat leek me wel eens leuk om te doen. Elke week krijgen we een nieuw patroon en na 14 weken heb je als het goed is een prachtige deken.
Als je mijn vorderingen wilt volgen kom dan eens kijken op Simply made by Alma

Blok1
April had wel een feestelijk tintje want onze Mexx is 1 jaar geworden.
Hij is uitgegroeid tot een prachtige, grote hond en hij is ontzettend lief maar zeker ook waaks!
Het is eigenlijk een Golden Retriever in vermomming want hij is dol op water Emoticon met brede lach . Als het regent loopt hij er het liefst in te dansen en hij rent door elke plas die hij tegen komt.
En op de zeldzame dag dat het mooi weer was deze maand ging hij na het wandelen even afkoelen in een diepe plas naast onze stal.


Af en toe heeft hij last van ADHD. Dan rent en vliegt hij als een idioot heen en weer en dan kan je niks met hem beginnen. Dat zijn meestal wel heel erg lachwekkende momenten.
Jammer genoeg is de tuin nog steeds niet veilig voor zijn graaflust, schoenen ziet hij nog steeds als kauwspeeltjes en hebben we hem het springen nog niet af kunnen leren (dan springt er even 40 kg hond tegen je aan Verraste emoticon ).

Zoals ik al zei heb ik naast het haken ook redelijk veel gelezen.
Een aantal boeken waarvan ik geen recensie heb geschreven (categorie flut romannetjes Knipogende emoticon ) maar ook een aantal andere boeken, boeken die ik maar nauwelijks weg kon leggen zo goed.
Binnenkort zullen de recensies ervan verschijnen.

En dan nu de Wrap Up van vier jaar geleden…

Wrap up van april 2012

Het lijstje van 4 jaar geleden is eigenlijk wel heel bijzonder. Alleen al om de twee niet uitgelezen boeken.
Het kwam in die tijd nl bijna nooit voor dat ik een boek niet uitlas.
Toen moest ik alles uitlezen, al was het alleen maar om te weten hoe het af zou lopen, dus dat deze in de Not My Cup of Tea categorie terecht zijn gekomen betekent dat ze mij wel heeeeel erg tegen stonden.

Er ziten 4 series in die ik (nog) niet uitgelezen heb.
Binnenkort hoop ik de serie The Watchers van Veronica Wolff uit te lezen, het laatste deel is net uitgegeven afgelopen maand.
Met de Divinicus Nex Chronicles van A&E Kirk wil ik ook dolgraag verder maar die dames doen zoooooo ontzettend lang over de serie dus ik moet nog lang wachten Bedroefde emoticon De series van Kirsten Simmons en Kailin Gow zal ik hoogst waarschijnlijk nooit uit gaan lezen. Ik vond het leuke boeken maar heb niet meer de behoefte om er mee verder te gaan.


Posted in Bookish, Life, Personal, Wrap Up
Tags: ,

One response to “Hello May

  1. Wat een mooie hond 😀 Wij hadden zelf een labrador retriever, dat was ook een echte waterrat. Die had overigens ook wel een last van de dolle 5-minuten. Die soms wel een kwartier kon duren als ie de ruimte kreeg, haha. Wel superleuk!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.