Bye bye Januari

2 februari 2016

En voorbij is de eerste maand van het jaar.
Een maand die wij afgesloten hebben met een heerlijke ski-vakantie in Oostenrijk.
We verbleven in het plaatsje Ehrwald en hebben genoten van het weer en de prachtige pistes die de Zugspitz Arena te bieden had.

 

ski's

Ik heb heel wat kilometers gemaakt op deze mooie, kleurige ski’s!

Januari is ook de maand waarin ik het roer wat deze blog betreft een klein beetje omgegooid heb.
Het zal jullie misschien wel, of niet Knipogende emoticon , opgevallen zijn dat er minder posts zijn verschenen dan het geval was, alhoewel de tags NMCoT en Sexy Sunday eind vorig jaar ook al niet regelmatig meer geplaatst werden.

Begin vorig jaar begon ik enthousiast met die tags, en na mijn overstap naar WordPress kwamen daar de Monthly Wrap Up en later de Top Ten on Thursday ook nog bij. Ik kon er geen genoeg van krijgen Emoticon met brede lach Maar zo tegen het einde van het jaar kwam de klad er een beetje in en had ik niet zo veel zin meer in die ‘verplichte’ wekelijkse berichten. En als je het met tegenzin doet is het niet leuk meer.
Bloggen is voor mij een hobby en moet dus vooral leuk en ontspannend zijn!
Daarom ga ik back to my roots; bloggen over boeken die ik gelezen heb in een tempo dat ik lekker vind. De andere tags verschijnen wanneer ik er tijd, zin en materiaal voor heb.

Alleen de Waiting on Wednesday en de Monthly Wrap Up houd ik er nog in, maar die laatste wordt in een iets ander jasje gestoken. Vanaf vandaag verschijnt alleen nog een monthly wrap up van een paar jaar geleden. Mensen die mijn blog regelmatig volgen weten wel wat ik de afgelopen maand gelezen heb, dat hoef ik ze niet nog een keer te vertellen Knipogende emoticon , maar ik denk dat het wel leuk is om te zien wat ik een aantal jaar terug om dezelfde tijd gelezen heb (ik vind het zelf in ieder geval wel erg leuk Emoticon met brede lach ).

Januari 2012 trapt deze nieuwe Wrap Up af:

Wrap Up van januari 2012

Ah, een prachtige lijst.
Is het al weer vier jaar geleden dat ik kennis maakte met de arrogante alien Daemon?? Goh, het lijkt als de dag van gisteren. Wat heb ik genoten van de humor en de vonken die heen en weer vlogen tussen Daemon en Katy!
Bloodrose is het meest teleurstellende boek in de lijst, en dan met name het einde van de serie. Ik denk er nog steeds met gemengde gevoelens aan terug.


Posted in Bookish, Personal, Wrap Up
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.