Hello july!

1 juli 2016

hello july
Voor een groot deel van Nederland is juni een trieste, natte maand geworden. Het noodweer heeft voor ontzettend veel problemen en schade gezorgd, maar hier in het noorden kregen we nauwelijks een spatje regen. De grond was zelfs zo droog dat ik een dikke twee week niet hoefde gras maaien.
Vroeger kwamen overstromingen alleen in andere landen voor en was het een ‘ver van je bed show’, maar nu is het ook al in ons eigen land en lijkt het steeds vaker en erger te worden. Ik heb te doen met al die mensen die er door in de problemen geraakt zijn Bedroefde emoticon

Koeien

Begin deze maand hadden we een klein feestje; de koeien mochten ein-de-lijk voor het eerst naar buiten.
Veel te laat vind ik, maar door het koude voorjaar waren de landwerkzaamheden een aantal weken opgeschoven en kon het jammer genoeg niet eerder. Het is altijd prachtig om te zien hoe ze ervan genieten. En daar genieten wij weer van! Ik heb er een filmpje van gemaakt.

Fotoshoot

Mexx krijgt regelmatig een verse bot. Dat vind hij heerlijk en het is ontzettend goed voor zijn tanden.
Ik had al vaker een poging gedaan om er een mooie foto van te maken, maar dan pakte hij zijn bot op en ging er vandoor. Nu bleef hij rustig liggen en lagen we bijna neus aan neus Emoticon met brede lach

Blog

In juni veranderde ik voor de zoveelste keer mijn blog (daar binnenkort meer over) en las ik 3 series uit: de laatste twee boeken van The Ravening, deel 4 & 5 van The Selection en de 4 delige serie Collector. En tussen de series door las ik ook nog een paar stand-alone’s.
Al met al is juni een goede maand voor mijzelf en voor de blog geworden.
Ik zit nog niet op het niveau van 2013, maar als ik ook nog een beetje bij wil blijven met mijn haakwerk dan vind ik het prima zo.

Wrap Up van juni 2013

In de maand juni van 2013 las ik het laatste boek van één van mijn meest favoriete vampier series: Sookie Stackhouse. Ondanks dat hij 4,5 ster kreeg draaide het toch een beetje uit op een teleurstelling.
En wat een leuk toeval: precies 3 jaar geleden las ik ook een boek van The Selection.
Het boek dat enorme frustraties bij mij oproept als ik de cover zie is Enemy Within. Niet zozeer het boek zelf want die was ZO GOED! Nee het feit dat de auteur van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen. Er is niets, maar dan ook helemaal niets meer over haar of eventuele boeken te vinden.


Posted in Bookish, Personal, Wrap Up
Tags:

2 responses to “Hello july!

  1. Idd mooie foto’s van Mexx 😀 Je hebt qua lezen ook niet stil gezeten, lekker bezig! Bij mij was afgelopen maand een beetje een dieptepunt wat dat betreft door alle drukte, maar hoop dat deze maand weer beter gaat 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.