Kassandra Lynn – Demon King

8 augustus 2016

Kassandra Lynn – Demon KingDemon King by Kassandra Lynn
Serie: Demon Kingdom Fairy Tales #2
Published: January 22nd 2016
Rating: 4 Stars

Adriana has returned to her kingdom and ascended the throne as the rightful Demon King. However, she finds her home on the brink of war. Heartbroken and drained from a forbidden love, Adriana must find a way to assume her responsibilities, stop a war, and somehow unravel the family secrets that threaten to destroy her world. It’s a tremendous feat, but one she may be destined for.

Ook dit is weer een heerlijk vlot boek met een lekkere schrijfstijl.
Het is alsof we in een rollercoaster zitten want we vallen van de ene gebeurtenis in de andere en de verrassende plot wendingen houden je op je tenen.

Wat ook verrassend is, maar zo langzamerhand ook een beetje irritant, is dat Adriana bijna niks kan.
Ik wist dat natuurlijk al van het vorige boek, maar meestal groeit een hoofdpersoon door de omstandigheden waar in hij/zij zich bevind, maar dat kan ik van haar helaas niet zeggen. Negen van de tien keer heeft ze hulp nodig of laat ze zich weer kidnappen.

Keldrin is de jongen waar Adriana’s hart naar uit gaat, maar hij is niet mijn keuze. Hij is niet de beschermende jongen die ik achter hem had gezocht. Hij laat zich te snel aftroeven en neemt niet gauw het heft in eigen hand. Hij is te soft en zijn verliefdheid op Adriana is voor mijn gevoel meer een kalverliefde. Ik zie hem dan ook niet zo zitten als romantische ‘tegenspeler’.

Nee, geef me dan Xander maar, de stoere, zwijgzame Warrior en/of Sadi de Princess Guard.
De gevoelens van Sadi voor Ardiana zijn oprecht, daar was ik al achter gekomen in het eerste boek, maar na de ontwikkelingen in dit boek weet ik niet of we hem nog kunnen vertrouwen en Xander laat niks los over zijn gevoelens.
Zoals ik al zei, zwijgzame warrior…..

Het fijne van een serie achter elkaar lezen is dat je niet hoeft te wachten op het volgende deel en in dit geval is dat helemaal fijn want er wordt ons ene enorme cliffhanger voorgeschoteld.
Ik heb ook geen enkel idee in welke richting het volgende boek zal gaan. Ik laat me dus verrassen.


Posted in Review
Tags: , , , , , , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.