Lexi Ryan – Falling Hard

4 juni 2019

Lexi Ryan – Falling HardFalling Hard by Lexi Ryan
Serie: The Blackhawk Boys #4
Genre: Contemporary, New Adult
Published: 23 May 2017
Rating: 4 Stars

Former actress Emma Rothschild is partying in Vegas in disguise. But I’m not fooled. Five years ago, I knew that body better than my own, and I haven’t forgotten a single detail—not the curve of her hip beneath my hand or the hitch in her breath when I kiss her neck.

When Emma’s unexpectedly left alone in Sin City, I agree to spend the weekend with her. As friends. Why not? If I can knock down the toughest guys in the NFL, I’m strong enough to keep my hands to myself, even if she is the sexiest woman I’ve ever met.

Emma is part of my past—years so shrouded in secrets that not even my best friends know the truth about who I am. I’m a single dad now and not interested in revisiting my old ways or trying to win back the only woman I ever let close enough to break my heart.

But this is Vegas, where all bets are off, and with Emma, nothing ever goes as planned…

***

FALLING HARD is a sexy and emotional novel intended for mature readers. It’s the fourth book in the world of the Blackhawk Boys, but can be enjoyed as a standalone.

Football. Secrets. Lies. Passion. These boys don’t play fair. Which Blackhawk Boy will steal your heart?

Book 1 - SPINNING OUT (Arrow’s story) Book 2 - RUSHING IN (Christopher’s story) Book 3 - GOING UNDER (Sebastian’s story) Book 4 - FALLING HARD (Keegan’s story) Book 5 - IN TOO DEEP (Mason’s story, coming fall 2017)

De 4e in deze serie is wederom een leuk verhaal maar haalt het niet bij deel 1 en 3.

Emma & Keegan

Emma is een kindsterretje dat de schijnwerpers noodgedwongen vaarwel heeft gezegd. Maar herkend wordt ze nog overal.
Keegan kennen we uit voorgaande boeken. Hij is inmiddels vader van een anderhalf jaar oude dochter.

Geheimen

Ze hebben elkaar 5 jaar niet gezien en zijn destijds niet op goede voet uit elkaar gegaan. Hun weerzien is dan ook niet gelijk een vriendelijk weerzien. En de geheimen die ze nog steeds voor elkaar hebben blijven een relatie, die ze toch eigenlijk weer heel graag willen, in de weg staan.
Soms raak ik wat geïrriteerd door geheimen. Ze willen ze vertellen maar op het moment dat ze het willen doen gebeurt er altijd iets waardoor ze het toch maar weer uitstellen. En je kan dan op je vingers natellen dat het uitkomt op een moment dat het zeker is dat het voor problemen gaat zorgen. Dat zag je hier dus ook van mijlenver aankomen.

Kuis

Wat me op viel in dit boek is dat er helemaal geen seks scenes in voorkomen. ‘Tuurlijk, er zijn een paar erotische momenten en de seksuele spanning is vaak te snijden, maar over de seks wordt gewoon heen geschreven. Niet dat dat erg is maar het viel zeker op.

Zacht

Wat me ook opviel is dat Keegan eigenlijk heel zacht is. Uit de voorgaande boeken was me dat niet zo opgevallen, vond ik hem geloof ik niet eens zo heel sympathiek. Nu viel me dat vooral op wanneer hij met Olivia, de moeder van zijn kind, te maken had. Ze haalde hem regelmatig het bloed onder de nagels vandaan maar hij bleef aardig en geduldig terwijl ze dat lang niet altijd verdiende.

In het kort

Wederom een leuk boek in de serie waarin geheimen een grote rol spelen.
De geheimen en problemen van de hoofdpersonen zijn origineel en goed onderbouwd. Ook de personages zelf zijn goed neergezet.
Ik kijk alweer uit naar het volgende boek!


Posted in Review
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.