Lisa Desrochers – Last Rite

Lisa Desrochers – Last RiteLast Rite by Lisa DesRochers
Serie: Personal Demons #3
Genre: Fantasy, Young Adult
Published: mei 2012
Rating: 5 Stars

In deze laatste aflevering van de spannende serie is de strijd tussen Hemel en Hel van essentieel belang geworden, en Frannie Cavanaugh staat in het centrum ervan.
Met de hulp van de machtige engel Gabe en Demoon-veranderd-in-mens Luc heeft Frannie uit de handen van de hel weten te blijven. Maar toen de demonen de beste vriendin van Frannie dooden en haar broer vernietigden is de inzet verhoogd. Als Frannie haar familie en vrienden veilig wil houden weet ze dat ze geen andere keuze heeft dan op de vlucht te gaan.
Hun beste verdediging is de kracht die Frannie heeft onder de knie te krijgen, maar haar pogingen gaan gruwelijk mis. Als Frannie het niet snel leert kunnen de gevolgen verwoestend zijn, zelfs apocalyptisch.
Wat gebeurt er als je de Hel niet kunt ontlopen . . . of degene die je lief hebt niet kunt vertrouwen?

In Last Rite gaat de achtbaan onverminderd voort; we vallen van de ene gebeurtenis in de andere en Frannie wordt steeds dichter naar de hel getrokken. En de driehoeks verhouding tussen Luc, Gabe en Frannie maakt de situatie er niet beter op; haar gevoelens voor beide jongens vernietigd hun krachten waardoor ze steeds minder goed in staat zijn haar te beschermen. En tegen haar dromen kunnen ze haar al helemaal niet beschermen en die worden met de dag gevaarlijker.
De uiteindelijke confrontatie met Lucifer en de zijnen is spannend, verrassend, bijzonder en heel verdrietig en het lijkt erop dat alles verloren is. Maar dan komt er hulp uit een onverwachte hoek . . . . .
In haar woord van dank verteld de schrijfster dat het bitterzoet is om een serie af te sluiten, ze heeft het gevoel dat ze voorgoed afscheid neemt van goede vrienden.
Ja, ik ben dan wel niet de schrijfster, maar zo voelt het voor mij ook. Ik heb enorm genoten van Personal Demons en ik zal Frannie, Luc, Gabe en alle anderen zeker gaan missen.
Last Rite was een geweldige afsluiter van de serie. Heb je Personal Demons nog niet gelezen, dan raad ik je zeker aan deze serie te gaan lezen want je weet niet wat je mist!

*wil je het boek nog lezen en niet weten hoe het afloopt lees dan de spoiler hier onder niet* 

vieuw spoiler

 

You may also like...

1 reactie

  1. Sabrina schreef:

    Leuk dat je dit doet, de boeken lijken me echt leuk ! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge