Mini Monday #1

10 februari 2020

Het gebeurt de laatste tijd regelmatig dat ik geen stof heb voor een uitgebreide recensie. Dit geldt met name voor hedendaagse boeken maar soms ook voor andere genres. Toch heb ik in sommigen gevallen de behoefte om er iets over te schrijven, al is het maar een paar zinnetjes, en mijn waardering te geven. Voor die boeken heb ik deze rubriek, Mini Monday, in het leven geroepen. Ik maak er geen vaste, wekelijks terugkerende, rubriek van maar als ik een mini recensie heb zal hij op maandag, vandaar Mini Monday , verschijnen.
Mini Monday #1Things Liars Say by Sara Ney
Serie: #ThreeLittleLies #1
* Stand alone novella
Published: 30 July 2015
Rating: 4 Stars

Lies, lies, lies; everybody tells them....
Greyson Keller didn't intend to lie; it just came out that way. So when the object of that lie shows up on her doorstep, she is confused, shocked, and embarrassed.
Calvin Thompson is an Ivy Leaguer, attending University over an hour away, playing rugby and basically not giving a crap. So imagine his surprise when some guy named Greyson begins rumors online that they're dating -- the only logical solution is to drive an hour and confront him...

Be there when Greyson and Cal finally meet face-to-face because.
Sparks. Will. Fly.

Yes, sparks fly. That's why this book is intended for those 17+
Foul language, and sexual content.

Inmiddels heb ik al meerdere boeken van Sara Ney gelezen en ook deze novella van haar is leuk.
Hij heeft niet de pittige, grappige dialogen waarvan ik zo genoot in haar andere boeken maar wel een leuk stel hoofdpersonen en een leuke verhaallijn.

Wat ik niet zo leuk vond is dat heel veel hoofdstukken bestaan uit emails die de hoofdpersonen over en weer verzenden. Ze wonen een uur rijden van elkaar vandaan dus het is een logische vorm van contact maar ik houd daar gewoon niet zo van. Wat ze naar elkaar schrijven is echter wel erg leuk dus dat maakte veel goed.

En ja, zoals de synopsis al zegt, als ze bij elkaar zijn vliegen de vonken er vanaf


Posted in Mini Monday, Review
Tags: , , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.