Mini Monday #3

19 oktober 2020

Het gebeurt de laatste tijd regelmatig dat ik geen stof heb voor een uitgebreide recensie. Dit geldt met name voor hedendaagse boeken maar soms ook voor andere genres. Toch heb ik in sommigen gevallen de behoefte om er iets over te schrijven, al is het maar een paar zinnetjes, en mijn waardering te geven. Voor die boeken heb ik deze rubriek, Mini Monday, in het leven geroepen. Ik maak er geen vaste, wekelijks terugkerende, rubriek van maar als ik een mini recensie heb zal hij op maandag, vandaar Mini Monday , verschijnen.
Mini Monday #3The Sinful King by Claire Contreras
Serie: Naughty Royals #1
Genre: Adult, Contemporary
Published: 5 March 2020
Rating: 5 Stars

If you had any ties to Marbella, it was impossible for you not to have heard the stories about Prince Elias and his debauchery.
Every summer he arrived with his security detail and friends in tow and rented out a row of cottages near the water.
Cottages that belonged to my family.
Each of those summers, my parents sent me away – summer camp and later, boarding school. Anything to keep me away from the royals and their partying.
I hadn’t been home in years, but when I finally come back for the summer, I see that not much has changed. Like all the summers I’d been gone, Prince Elias is back, but this time with an incognito security detail and no friends.
This time, there is no partying, no noise, no crowds. No reason at all to even think he was there. I’m given strict orders not to talk to him, not to even look in his direction, but he makes this an impossible task.
I may be doing everything in my power to stay away from him, but there is no one in the world who can say no to the future King of France.

The Sinful King is een een heerlijk romantisch boek dat zich voor het grootste gedeelte af speelt in Frankrijk, dat in dit geval een koninkrijk is.

Het belicht eigenlijk een beetje het leven van de leden van een koninklijke familie, wat ze wel of niet mogen en kunnen doen, de verplichtingen die ze hebben met betrekking tot hun land en hoe er tegen ze aan gekeken wordt.
Het is een fictie/fantasie, maar ik denk dat het op dat gebied de waarheid heel dicht benaderd.

In dit geval gaat het boek over Adeline en Elias, de prins van Frankrijk. Zijn vader is ernstig ziek en Elias is zijn troonopvolger. Het is gewenst dat hij ook meteen, of vrij vlot na de kroning, trouwt. Trouwt met iemand van zijn stand.
Maar vlak voor die tijd ontmoet hij Adeline (weer) en er bloeien gevoelens die ze moeten negeren omwille van de troon.

Het is een vlot geschreven verhaal met leuke personages, een hoop sexuele spanning


Posted in Review
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.