Molly McAdams – Fix

18 november 2020

Molly McAdams – FixFix by Molly McAdams
Serie: Brewed #1
Genre: Adult, Contemporary
Published: 4 November 2019
Rating: 4.5 Stars

I’m a lot of things. The youngest Dixon. Town handyman. Best you’ll ever have . . . you’re welcome. One thing I’m not? The guy who falls in love.
When Rae Jacobs enters my town with her ever-present laptop and caffeine addiction, she offers me a fleeting glance and a simple demand: Don’t fall in love with her. Bold. Assuming. Laughable, considering she isn’t exactly my type.
Wasn’t. But she inadvertently shook up my life with her alluring, carefree spirit until I wanted more. Until I made her mine. She’s a habit I can’t quit. A fix I can’t get enough of.
Each day brings me closer to saying the three words I’ve always mocked. But with one call, the piled-high secrets she’s kept start unraveling around her, and I have a feeling the demand that first day wasn’t so simple.

Taking Chances was mijn eerste kennismaking met Molly McAdams en ik was meteen fan! Vanaf dat moment verslond ik haar boeken en kon ik niet wachten tot de volgende uit was.
Maar de laatste jaren ben ik haar een beetje uit het oog verloren.

Ik zal vast en zeker samenvattingen van nieuwe boeken van haar hebben gelezen in de tussenliggende tijd maar of die mij niet aanspraken op dat moment…..geen idee. Dit boek trok echter meteen mijn aandacht toen ik hem zag en wat ben ik blij dat ik Molly McAdams her ontdekt heb!

Intrigerend

Fix is een heel erg intrigerend verhaal. Beide hoofdpersonen hebben een verdrietig verleden en heel langzaam leren wij die verledens kennen. Sawyer is de eerste die zijn geheim/verleden bloot geeft in een aantal hoofdstukken uit het verleden maar ook met wat hij verteld en hoe hij reageert op een bepaald onderwerp. Volgens mij zijn het maar 3 terug in de tijd hoofdstukken maar ik moet tot mijn verbazing bekennen dat ik naar ze uitkeek.

Rae haar verleden blijft veel langer een raadsel. Er speelden zich verschillende scenarios af in mijn hoofd en stukje bij beetje werden de puzzelstukjes op hun plaats gelegd. Maar dat duurde bijna het hele boek.

Intens verdrietig

Wat Rae heeft meegemaakt is hard en ik voelde enorm met haar mee. Ik begreep ook zeker haar pijn, haar reacties en haar vluchtgedrag. Maar heel eerlijk gezegd maakte Sawyers verleden mij intens verdrietig. Vooral omdat hij er nooit aanleiding toe had gegeven. En dat de pijn negen jaar na tijd nog net zo heftig is als toen het gebeurde.

In het kort

Zoals altijd genoot ik weer van Molly haar schrijfstijl en verhaallijn. Het is een heel origineel verhaal en ik ben heel benieuwd naar het volgende boek in deze serie want het is wel duidelijk dat er heel veel mis is binnen de familie van Sawyer.


Posted in Review
Tags: , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.