Monthly Wrap Up oktober 2015

31 oktober 2015

Het is alweer de laatste dag van oktober, wat gaat dat toch verschrikkelijk snel!

En weet je wat ook snel gaat?? Onze Mexx.
Hij is nu 6 maand oud, eet ons de oren van het hoofd en wordt alsmaar groter en groter. Het is een verschrikkelijke lieverd, maar af en toe is hij net een losgeslagen puber en dan is niks veilig voor hem.
Dat zou je niet zeggen hè als je hem hier zo rustig ziet liggen, maar dat ondeugende koppie zegt genoeg denk ik Knipogende emoticon

Mexx5

Zo terug kijkend op de maand oktober kan ik zeggen dat ik weer een aantal fantastische boeken gelezen heb en dat de hedendaagse boeken zo langzamerhand een beetje naar de achtergrond verdwijnen.
Zelf ben ik heel blij met die ontwikkeling.
Ook al heb ik met plezier het hedendaagse genre uitgebuit het laatste …jaar?, er knaagde toch iets diep van binnen dat meer bovennatuurlijk wilde, maar het leek nooit het juiste moment.
Of ik koos telkens net het verkeerde boek, dat kan ook nog natuurlijk Knipogende emoticon

Wrap up van oktober 2015


Ook in 2012 las ik geweldige boeken, maar de boeken die er voor mij uitspringen zijn toch wel Outpost van Ann Aguirre, Hidden door Sophie Jordan en Carnival of Souls door Melissa Marr.

Het laatste boek vond ik destijds geweldig en ik kon niet wachten tot het volgende deel uit zou komen, maar nu heb ik gemengde gevoelens als ik dit boek tegen kom.
Weer een auteur die mij diep teleurstelt door ons eindeloos te laten wachten op het vervolg en er ook totaal geen informatie over geeft. Wel veranderde ze de titel en serie naam, iets wat me gezien dat we al zo lang moeten wachten enorm irriteert.

Wrap up van okotber 2012


Posted in Wrap Up
Tags:

2 responses to “Monthly Wrap Up oktober 2015

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.