Monthly Wrap Up – Mei 2015

1 juni 2015

Monthly Wrap Up – Mei 2015

Ik zie ze keer op keer weer langs komen op mijn favoriete blogs, weekly of monthly wrap ups, en dat vind ik leuk, want in dat overzichtje kun je in één oogopslag zien wat de blogger/ster in die week of maand gelezen heeft en wat ze wel of niet leuk vonden.

Ik had zelf nooit de moed om naast alle andere posts ook nog zo’n wrap up te maken, teveel extra werk, maar de UBB plugin (Utimate Book Blogger) maakt het ons super gemakkelijk met een extraatje: een wrap up die automatisch samengesteld wordt, en daar maak ik dankbaar gebruik van.

En omdat UBB het me wel heel makkelijk maakt wil ik er iets meer mee doen.
Daarom plaats ik naast de wrap up van de recente maand 1 van dezelfde maand maar dan van 3 jaar geleden.
Leuk om eens te vergelijken wat ik een paar jaar geleden in dezelfde periode las, en zo komen die boeken ook weer eens onder de aandacht  Glimlach

Mijn wrap up van mei 2015:


Wat me in de wrap up van 3 jaar geleden meteen opvalt is dat ik zoveel meer boeken las dan nu.
9 In dit jaar en 16 in 2012.
In die periode was lezen, en het bloggen erover, een obsessie en ik had het ene boek nog niet uit of ik begon al weer in een nieuwe.
Wat dat betreft ben ik een beetje relaxter geworden Knipogende emoticon

Wrap up van mei 2012:

 


Posted in Wrap Up
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.