Alice Moss – Mortal Kiss

7 juni 2011

Alice Moss – Mortal KissMortal Kiss by Alice Moss
Genre: Paranormal, Young Adult
Published: januari 2011
Rating: 3 Stars

In het slaperige stadje Winter Mill, waar Faye McCarron woont, is de sneeuw al heel vroeg gevallen, in september om precies te zijn. Maar Faye en haar beste vriendin Liz zijn te druk bezig voor de schoolkrant en met de twee nieuwe jongens, Lucas en Finn, en hebben maar weinig aandacht voor de plotselinge kou. Mercy Morrow, een rijke erfgename, heeft de gemeenschap verbijsterd met haar intrek in een afgelegen oud herenhuis in het bos, samen met haar charismatische zoon Lucas. En Finn mag dan lid zijn van de Black Dogs, een motorbende die de straten van het stadje terroriseert, Faye kan het niet helpen dat ze geïntrigeerd is door zijn norse, gevaarlijke houding. Al snel beseffen Faye en Liz dat romantiek misschien wel hun minste zorg is. Er is een dood lichaam gevonden in de bossen, de Black Dogs liggen op de loer en de sneeuw wil gewoon maar niet stoppen met vallen. Als de temperatuur daalt en Halloween nadert moeten de meisjes het donkere en dreigende geheim van Winter Mill ontdekken voordat het te laat is.

Het verhaal wordt vanuit het oogpunt van verschillende personen verteld waardoor het diepte krijgt en je ze goed leert kennen. Het blijft lang een mysterie wat er nu eigenlijk precies gaande is en dat maakte het spannend. Het enige minpuntje vond ik dat de 2 hoofdpersonen, na elkaar een lange tijd ontlopen en ontweken te hebben, wel heel erg snel verklaarden dat ze elkaars ware liefde zijn. Dat had van mij wel wat romantischer mogen verlopen…….. Maar over het geheel genomen was het een leuk boek.


Posted in Review
Tags: , , , , ,

2 responses to “Alice Moss – Mortal Kiss

  1. Hoi Fempeke, voor zover ik het weet niet. Ik haal mijn info altijd bij bol.com of bij goodreads.com en bij beide wordt niet aangegeven dat hij in het nederlands vertaald is. Jammer dat zoveel boeken niet vertaald worden. De duitsers zijn daar veel beter in, die vertalen bijna alles, deze hebben ze ook vertaald.
    Groetjes, Alma

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.