My Year in Books

1 januari 2019

HAPPY NEW YEAR!!

Ik trap dit nieuwe jaar af met een terugblik op mijn afgelopen jaar in boeken.

Op de valreep haalde ik de challenge van Goodreads. Mijn goal was 100 boeken en het waren er 2 meer. Net als vorig jaar valt het me op dat GR 1 boek minder op de Year in Books lijst zet dan in het overzicht van mijn boeken van 2018, heel apart, maar dat maakt niet zoveel uit want het klopt sowieso niet helemaal. Ik las ook een aantal boeken die ik om wat voor reden dan ook niet genoteerd heb. Vooral tijdens de zomermaanden gebeurt dat nog wel eens.

Grappig om te zien dat mijn gemiddelde waardering weer 4,1 sterren is. Dat is vrij hoog en dat komt vooral omdat ik boeken die me aan het begin al niet meteen aanspreken gelijk weer aan de kant gooi. Niet helemaal eerlijk misschien, maar er staan nog zoveel boeken op mijn tbr lijst, dan vind ik het gewoon zonde om mijn tijd te verdoen aan een boek dat ik niet leuk vind terwijl er nog genoeg wel leuke boeken op mij wachten.

Wil je weten welke 102 boeken ik gelezen heb, klik dan op deze link


Posted in Bookish
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.