Nicole Edwards – Speechless

4 november 2016

Nicole Edwards – SpeechlessSpeechless by Nicole Edwards
Serie: Pier 70 #3
Published: June 7th 2016
Rating: 4 Stars

He’s suffering in silence...Teague Carter, one of the four owners of Pier 70 Marina, has spent his life feeling rejected. To the point that he has never allowed himself to get close to anyone. He prefers it that way, in fact. But he refuses to believe that his destructive behavior might be something more than rebellion.

He’s unable to speak...Hudson Ballard, Pier 70’s mechanic, has been fighting his attraction to Teague for years. He has stood by and watched the kid get more and more out of control, but this time is the last. If Teague wants to use sex to escape his problems, Hudson is certainly willing to be the one to show him that he’s good with more than just his hands.

Sometimes words aren’t necessary.There are fireworks when this out-of-control bad boy agrees to no strings with this tatted up, dominating mechanic.

Can Teague and Hudson keep their emotions from getting involved in their arrangement? Or -- thanks to the demons from their pasts -- will the darkness steal from them before they have a chance?

Dit boek heeft mijn ogen geopend voor iets waarbij ik nooit stilgestaan heb; het mobiele tijdperk is voor mensen die niet kunnen praten een uitkomst. Communiceren via tekst berichtjes maakt alles zoveel makkelijker.

Het is de manier waarop Hudson communiceert met mensen. Hij kan wel horen maar heeft nooit kunnen praten.
Zijn collega’s van Pier 70 hebben allemaal gebarentaal geleerd om nog beter met hem te kunnen communiceren. Behalve Teague. Teaque praat en Hudson stuurt het antwoord terug via zijn mobiel.

Teague mag Hudson niet zo graag en daarom weigerde hij gebarentaal te leren.
Althans, dat is wat hij zegt en denkt. Heel diep van binnen weet hij dat Hudson de enige is die hem kan laten voelen. En daar is hij bang voor. Gevoelens maken je zwak en zijn verleden heeft hem wel duidelijk gemaakt dat daar niks geen goeds van komt.

Hudson heeft zijn gevoelens voor Teage vanaf het begin dat hij bij Pier 70 kwam werken onderdrukt. Hij is 10 jaar ouder en alleen dat is al reden genoeg. Maar Teague zijn destructieve gedrag zet Hudson aan tot onorthodoxe maatregelen. En ook al weet hij dat een seksuele relatie met Teague nergens toe kan leiden, hij denkt zijn hunkering naar de man daarmee de kop in te kunnen drukken. Maar het gaat natuurlijk nooit zo als gepland.

Kort samengevat:

Ik kan niet zeggen dat Speechless helemaal aan mijn verwachting heeft voldaan.
Ik verwachtte een meer explosieve relatie tussen die twee gezien wat we in voorgaan de boeken gelezen hebben. Af en toe was het dat wel hoor, maar ze waren het sneller eens dan dat ik achter ze gezocht had. Toch heb ik er niet minder van genoten want hij is net als zijn voorgangers erotisch en sexy en het heeft een schokkende, emotionele gebeurtenis die alles veranderd.

Aan het einde gunde de auteur ons een blik in het leven van Roan en dat heeft mijn nieuwsgierigheid opgewekt naar zijn verhaal. Ik wacht dus alweer met smart op de volgende Pier 70 Emoticon met brede lach


Posted in Review
Tags: , , ,

2 responses to “Nicole Edwards – Speechless

  1. Ik kom hier altijd series tegen die ik helemaal niet ken, nog nooit van gehoord heb ook, en dat vind ik prachtig 🙂 Ik vind dit soort covers ook altijd zeer aantrekkelijk (van die strakke, witte met ‘foto’-letters), dus wil dan sowieso altijd wel even lezen waar het over gaat. Het lijkt me een unieke serie. Boeken die je ogen ergens voor openen: love it!

    • Kijk, daar doen we het voor toch? 😉

      Ja het zijn van die dingen waar je helemaal niet bij stilstaat als het niet in je naaste omgeving voorkomt. Door over zulke dingen te lezen ga je er heel anders tegen aan kijken!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.