NMCoT #17

19 juni 2015

In deze rubriek zet ik boeken in de spotlight die ik niet uitgelezen heb.

Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn ‘nog te lezen’ lijst verschrikkelijk lang is.

Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze rubriek niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.

Ik geef geen uitgebreide review maar probeer in het kort aan te geven waarom ik dat boek niet leuk vond.

Not My Cup of Tea:

magic bitesTitel: Magic Bites
Auteur: Ilona Andrews
Serie: Kate Daniëls
Genre: Adult, Paranormal
Gepubliceerd: maart 2007
Add to Goodreads

Atlanta would be a nice place to live, if it weren’t for magic…

One moment magic dominates, and cars stall and guns fail. The next, technology takes over and the defensive spells no longer protect your house from monsters. Here skyscrapers topple under onslaught of magic; werebears and werehyenas prowl through the ruined streets; and the Masters of the Dead, necromancers driven by their thirst of knowledge and wealth, pilot blood-crazed vampires with their minds.

In this world lives Kate Daniels. Kate likes her sword a little too much and has a hard time controlling her mouth. The magic in her blood makes her a target, and she spent most of her life hiding in plain sight. But when Kate’s guardian is murdered, she must choose to do nothing and remain safe or to pursue his preternatural killer. Hiding is easy, but the right choice is rarely easy…

‣ Not My Cup of Tea omdat:

3 Of 4 keer, met hele lange tussenpozen, ben ik begonnen in dit boek.
Ik wilde hem zo graag leuk vinden, zo graag bij de mensen horen die helemaal weg zijn van deze serie, maar jammer genoeg gaat dat hem niet worden.
Hij begint goed, spannend zelfs, en ik had het gevoel dat ik Kate wel leuk zou vinden, maar als we wat verder in het verhaal komen gaat het voor mij al snel bergafwaarts. Alles, maar dan ook alles, wordt uitgebreid beschreven. Van de koffiekopjes tot de gordijnen tot de personages die ze tegenkomt. Werkelijk alles. En hoe meer beschrijvingen ik kreeg, hoe ongeduldiger ik werd tot ik het op een zeker moment uit kreunde van ergernis, toen was het afgelopen.

Daar baal ik echt wel van maar als het gevoel er niet is dan is het er gewoon niet en dat valt ook niet af te dwingen. Ik moet me er nu dus maar definitief bij neerleggen dat de serie Kate Daniëls niet voor mij is weggelegd.
 


Posted in NMCoT
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.