NMCoT #22

21 augustus 2015

Het is vrijdag en vandaag heb ik weer een Not My Cup of Tea voor jullie.
En het is heel teleurstellend dat dit boek deze rubriek heeft gehaald. Het lijkt haast of ik geen goede paranormale Adult kan vinden terwijl ik daar toch zoveel zin in heb.
Heb ik de beste boeken in dat genre misschien al gelezen??

Not My Cup of Tea:

full bloodedTitel: Full Blooded
Auteur: Amanda Carlson
Serie: Jessica McClain #1
Genre: Adult, Paranormal
Gepubliceerd: september 2012
Add to Goodreads

Born the only female in an all male race, Jessica McClain isn’t just different—she’s feared.

After living under the radar for the last twenty-six years, Jessica is thrust unexpectedly into her first change, a full ten years late. She wakes up and finds she’s in the middle of a storm. Now that she’s become the only female full-blooded werewolf in town, the supernatural world is already clamoring to take a bite out of her and her new Pack must rise up and protect her.

‣ Not My Cup of Tea omdat:

De prequel, Blooded, vond ik erg leuk.
Het toonde een stoere, vastbesloten Jessica die zich niet bang liet maken door haar Pack, een Pack die haar nooit geaccepteerd heeft omdat ze een meisje is, het eerste meisje ooit geboren binnen de weerwolf wereld.
Ze wordt gezien als een freak omdat ze en een meisje is en niet kan shiften.
In die prequel neemt ze het op tegen een van haar Pack leden en weet dat ze het gevaar loopt het er niet levend af te brengen maar hoopt op het tegendeel.

Deze mini novella warmde mij op voor Full Blooded en ik had enorm veel zin om die te gaan lezen; het beloofde veel goeds.
Maar het mocht niet zo zijn.

En ik heb het geprobeerd, echt waar.
Meer dan de helft van het boek heb ik gelezen en dat is meer dan ik meestal doe als het gevoel er niet is.
Maar afgezien van een paar spannende momenten waarin Jessica in actie moest komen ging het grootste gedeelte van het boek over haar eerste shift in een weerwolf, wat de Pack daarvan vind en hoe ze iedereen op 1 lijn krijgen zodat Jessica een redelijk normaal leven kan gaan lijden. Meer politiek dus dan wat anders en dat stoorde mij omdat ik gehoopt had op actie; meer daden dan woorden.
De personage Jessica was er eentje naar mijn smaak, maar het verhaal eromheen jammer genoeg niet.

Not My Cup of Tea is een tag waarin ik boeken in de spotlight zet die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen,
nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn ‘nog te lezen’ lijst verschrikkelijk lang is.

Maar omdat ik me er toch altijd een beetje schuldig en onvoldaan over voel krijgen deze boeken hun eigen plekje op de blog.
Dat wil niet zeggen dat jullie de boeken in deze tag niet moeten gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.


Posted in NMCoT
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.