NMCoT #23

18 september 2015

Deze week heb ik weer een Not My Cup of Tea voor jullie.
Gelukkig is het even geleden dat een boek hierin terecht gekomen is, maar elk boek dat deze tag haalt is er eigenlijk eentje te veel.
Hieronder geen uitgebreide review maar een korte beschrijving waarom ik dit boek niet leuk vond.

Not My Cup of Tea:

sackedTitel: Sacked
Auteur: Jen Frederick
Serie: Gridiron #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: augustus 2015

add to goodreads

What he wants he gets…

Knox Masters is a quarterback’s worst nightmare. Warrior. Champion. And…virgin. Knox knows what he wants–and he gets it. All American Football player? Check. NFL pros scouting him? Check. Now, he’s set his sight on two things. The national title. And Ellie Campbell. Sure, she’s the sister of his fellow teammate, but that’s not going to stop him. Especially not when he’s convinced Ellie is the one.

…but he’s never met her before.

But Ellie isn’t as sure. She’s trying to start a new life and she’s not interested in a relationship…with anyone. Beside it’s not just her cardinal rule of never dating her brother’s teammates that keeps her away, but Ellie has a dark secret that would jeopardize everything Knox is pursuing.

Knox has no intention of losing. Ellie has no intention of giving in.

‣ Not My Cup of Tea omdat:

Na een aantal geweldig goede paranormale series te hebben gelezen was ik even toe aan een luchtige en romantische hedendaagse New Adult.
Vanaf het moment dat ik de blurb las wist ik:  ‘ja, dat boek ga ik lezen’ en dat was niet in de laatste plaats omdat de hoofdpersoon Knox een virgin is 😉

Ik had dus al mijn hoop gevestigd op deze roman en was dan ook verschrikkelijk teleurgesteld toen het niet was wat ik gehoopt had.

Het vinden van een soul mate vind ik leuk…..in paranormale boeken.
In een hedendaagse roman heb ik het niet zo op het benoemen van een soul mate. En al helemaal niet op één van de eerste bladzijden.
Onmiddelijke lust en aantrekkingskracht…..dat juig ik toe, maar als de hoofdpersoon al binnen het eerste hoofdstuk denkt aan oud en grijs worden samen? Dan ben je me als auteur kwijt.
Ik heb het echt nog wel geprobeerd hoor, ben zeker wel verder gekomen dan het 1e hoofdstuk, maar het bleef me enorm storen waardoor ik het op een gegeven moment toch wel op moest geven.

Not My Cup of Tea is een tag waarin ik boeken in de spotlight zet die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen, nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn ‘nog te lezen’ lijst verschrikkelijk lang is.

Deze tag is absoluut niet bedoelt om jullie ervan te overtuigen dat je deze boeken niet moet gaan lezen, zeker niet, want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.


Posted in NMCoT
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.