NMCoT #28

6 mei 2016

Dit keer is er een boek in de tag terecht gekomen waarvan ik het totaal niet had verwacht en dat is des te teleurstelleder.
Ik ben vooral zo teleurgesteld omdat ik deze schrijfster tot één van mijn favorieten mag rekenen.

Not My Cup of Tea

molly mcadamsTitel: To the Stars
Auteur: Molly McAdams
Serie: Thatch #2
Genre: Contemporary, New Adult
Gepubliceerd: februari 2016

add to goodreads

He promised to wait for her.
She told him he was wasting his time.
Not waiting for him ended up being the biggest mistake of her life.

When they were younger, Knox Alexander swore to Harlow Evans that he would wait for her to turn eighteen so they could be together. But that was three and a half years away, and Harlow couldn’t ask him to give up all the fun and thrills of going away to college for her. As the years passed, Knox remained a constant in her life—whether she liked it or not—but when her eighteenth birthday came around, Harlow’s heart belonged to someone else.

Every day for the last four years, Harlow has been haunted by that fateful choice. And though he may appear unaffected by what happened in their past, Knox has always tried to fill the void Harlow left. But when he comes stumbling back into her life and refuses to leave, will Harlow finally let him into her heart…?

Not My Cup of Tea omdat:

Goh, dit vind ik zoooooo verschrikkelijk jammer, vooral omdat ik een groot fan ben van Molly McAdams.
Het is niet dat ik het niet geprobeerd heb hoor, oh zeker wel, ik heb me door de eerste 50 bladzijden heen geworsteld.
En dat laatste zegt al genoeg denk ik, als het een worsteling wordt dan is het niet leuk meer.

Waar ik dan zoveel moeite mee had??
Datgene wat me altijd tegenstaat: heen en weer springen tussen heden en verleden.
Het is niet zo dat ik nooit een boek uitlees dat geschreven is vanuit dat concept, ik heb er zeker wel een aantal gelezen (zie de recensie van afgelopen maandag), en zelfs met plezier.
Ik kan er dan ook niet precies de vinger op leggen waarom het met dit boek niet lukte, het stond me gewoon verschrikkelijk tegen.
Jammer want ik had uitgekeken naar dit 2e deel van de serie Thatch.

 

Not My Cup of Tea is een tag waarin ik boeken in de spotlight zet die ik niet uitgelezen heb.
Kon ik mij een paar jaar geleden niet voorstellen dat ik een boek niet uit zou lezen, nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik met een boek dat me helemaal niet pakt of boeit nog verder ga, vooral niet omdat mijn ‘nog te lezen’ lijst met de dag langer wordt.

Deze tag is niet bedoelt om jullie ervan te overtuigen dat je deze boeken niet moet gaan lezen, zeker niet want smaken verschillen en wat ik niet leuk vind kan een ander geweldig vinden.


Posted in NMCoT
Tags:

2 responses to “NMCoT #28

  1. Ik vind het altijd leuk om te lezen waar mensen enthousiast en niet enthousiast van worden bij boeken (vind dit dus ook echt een leuke tag). Grappig om te zien hoezeer smaken kunnen verschillen: ik zie het altijd wel als een uitdaging als een boek van heden naar verleden en weer terug springt. Het vraagt denk ik altijd wel van de lezer om bij de les te blijven, maar ben ervan overtuigd dat je het bij een goed boek na een paar hoofdstukken niet meer merkt, of in ieder geval nauwelijks. Jammer dat dit boek tegenviel.

    • Alma

      Voor mijn gevoel haalt het altijd de snelheid uit het verhaal.
      Hetis ook het nieuwsgierige aagje in mij 😉 , ik wil altijd graag weten hoe het verder gaat en niet terugkijken op wat geweest is.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.