Sexy Sunday #21

28 juni 2015

Sexy Sunday #21Secret by Kindle Alexander
Genre: Adult, M/M
Published: juni 2015

Tristan Wilder, self-made millionaire and devastatingly handsome CEO of Wilder-Nation is on the verge of a very lucrative buyout. With tough negotiations ahead, he's armed with his acquisition pitch, ready to launch the deal of a lifetime. There’s just one glitch. The last thing he expects is to fall for the hot business owner he's trying to sway.

Dylan Reeves, computer science engineer and founder of the very successful social media site, Secret, is faced with a life-altering decision. A devoted family man with three kids and a wife, Dylan has been living a secret for years. Fiercely loyal to his convictions, his boundaries blur after meeting the striking owner of the corporation interested in acquiring his company. For the first time in his life, reckless desire consumes him when the gorgeous computer mogul makes an offer he can't refuse.

Tot nu toe heb ik van alle novels van Kindle Alexander genoten.
Ze schrijft mooie M/M novels met een goede verhaallijn, sterke persoonlijkheden die ook hun kwetsbare kant durven tonen, en een romantiek en erotiek die je de tenen doen krullen.
Ik laat dan ook niet zomaar een boek van haar aan mij voorbij gaan maar na het lezen van de samenvatting twijfelde ik wel een beetje.

Ik houd niet van cheaters en een gay romance met een getrouwd man, wat moet ik daar van verwachten?
Maar niets is wat het lijkt en ik kan niet anders dan zeggen dat dit een hartverscheurend maar ontzettend mooi boek is. En ik geloof dat ik in geen van haar boeken zo heb gelachen als deze, er zaten een aantal zeer humoristische scenes in.

Dylan, de getrouwde man, had mijn volle respect. Zoals hij zichzelf weggecijferd heeft voor zijn kinderen en zijn vrouw? Petje af! Maar ook zeker respect voor zijn vrouw, die dezelfde offers geleverd heeft als hij en bewondering voor de manier waarop ze al die jaren in harmonie naast elkaar geleefd hebben en hun kinderen een veilige thuishaven boden.

Dit boek van Kindle Alaxander was weer erg GOED en ik kijk uit naar haar volgende!

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.

Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. De sterren waardering is vervangen door GOED, GAAT WEL of NIET LEUK.


Posted in Sexy Sunday
Tags: ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.