Sexy Sunday #22

5 juli 2015

Sexy Sunday #22Dream of You bySerie: Wait For You #4.5
Published: juni 2015

Abby Erickson isn't looking for a one-night stand, a relationship, or anything that involves any one-on-one time, but when she witnesses a shocking crime, she's thrust into the hands of the sexiest man she's ever seen - Colton Anders. His job is to protect her, but with every look, every touch, and every simmering kiss, she's in danger of not only losing her life but her heart also.

Tot nu toe is er 1 hedendaagse novel van JLA die ik niet uitgelezen heb, het waarom kun je hier lezen (onder punt 2), en de volgende uit diezelfde serie staat nog steeds op mijn tbr lijst. Deze korte novella in de 1001 nacht serie is het vervolg op nr 4 (die ik dus nog moet lezen) en aangezien het maar een korte is en makkelijk ff tussendoor te lezen heb ik die eerst getackeld.
En wat een goede keuze!
Dit was zo’n ontzettend leuke novella! De hoofdpersoon is de very likable Abby. Abby is al 4 jaar weduwe, heeft een paar pondjes teveel en is editor. Vooral dat laatste was een leuk extraatje want ze is de editor van een paar bekende schrijfsters die ik hier niet ga noemen 😉 .
Ondanks haar paar pondjes meer is Abby een mooie vrouw met een groot hart en een geweldig gevoelvoor humor.
Door omstandigheden komt ze weeer in contakt met haar vroegere crush Connor en dat is het begin van een snelle, opzwepende romance.
Connor is net zo leuk als Abby. Hij is een man met een hart van goud, eergevoel en heeft een beschermend trekje als het op Abby aan komt.

JLA heeft met deze korte novella een sexy verhaal neergezet met personages die heel dicht bij de werkelijkheid komen, een spannende rode draad en heerlijke sexuele spanning.
Van mij krijgt deze novella een GOED

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.

Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. De sterren waardering is vervangen door GOED, GAAT WEL of NIET LEUK.


Posted in Sexy Sunday
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.