Sexy Sunday #24

26 juli 2015

Sexy Sunday #24Yours All Along bySerie: Loving on the Edge #7.5
Published: juni 2015
3.5 Flames

Four years after an accident tore their friendship apart, Hunter and Devon are living separate lives. Hunter is now the all-America hero—a congressman’s son and a pro pitcher in Houston preparing to marry his beauty-queen girlfriend. Devon is in Dallas running a new restaurant.

But when Hunter unexpectedly shows up in Devon’s bar, Devon can’t turn him away. Damn it if the man isn’t still gorgeous. But engaged? Hell no. All he’s doing for Devon is bringing back memories of their college-roommate days, and the night their relationship went too far. Turns out Hunter has never forgotten it either.

Now Devon can’t help but be drawn in all over again by the only guy who’s ever gotten close enough to break his heart. Maybe one more night together would be enough for both of them to finally move on. Or maybe one night will change everything…

In de vorige Sexy Sunday hebben jullie kunnen lezen over mijn 1e kennismaking met de schrijfster Roni Loren en dat was zo goed bevallen dat ik haar volgende boek, Call on Me,  ook op mijn tbr lijst heb gezet.
En toen ik zag dat er een prequel is over de broer van de hoofdpersoon in Call on Me moest ik die ook lezen.

Na een korte aanloop komen we al vlot bij de ontmoeting tussen Hunter en Devon die elkaar 4 jaar niet hebben gezien. Niet lang daarna keert Devon in gedachten terug naar de tijd van 4 jaar geleden en daar blijven we het grootste gedeelte van het boek.
Nou houd ik er in de regel niet van om terug te gaan in de tijd, maar gezien dat het maar een korte novella is besloot ik door te lezen en dat was een goede keuze want dat gedeelte houd dit verhaal op de been.
Dat wil niet zeggen dat de rest niet goed is maar het begin van het heden is kort en het einde, ook weer in het in het heden, is ook een beetje te kort naar mijn smaak. Te snel en te makkelijk.

Ik heb al vaker verteld over wat mij aantrekt in het M/M genre; de emoties en innerlijke strijd, en die is ook in dit boek aanwezig. Het is ook die innerlijke strijd die er toe heeft geleid dat Hunter en Devon elkaar al die jaren niet hebben gezien.

Het is jammer dat het heden een beetje zwak was in vergelijking met het verleden maar het was een leuk verhaal.

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.

Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. Voor deze boeken geen sterren waardering maar vlammetjes die aangeven hoe HOT het boek is.


Posted in Sexy Sunday
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.