Sexy Sunday #25

2 augustus 2015

Sexy Sunday #25Stay by Riley Hart
Serie: Blackcreek #2
Published: April 2014
4 Flames

Wes Jensen just lost the sister who raised him, and gained custody of his niece. The last thing he needs to add to his full plate is dealing with Braden Roth, the one-night-stand who continues to try to push his way into Wes’s life. He has a kid to raise now, and Wes isn't great at getting close anyway.Braden has never had a woman or a man sneak out on him the morning after. From the start, Wes intrigues him, and Braden isn't one to deny himself something he wants. And he wants Wes. The more time he spends with Wes and the little girl who constantly keeps them on their toes, the more Braden realizes this isn't just about getting the guy who walked away.As their lives intertwine more and more, Wes discovers Braden isn't as shallow as he thought. But after everything Wes lost in his life, he isn't sure he can risk his heart, and truly want Braden to stay—and if he did, would Wes’s quiet life be enough for Braden?

De zomer is voor mij altijd een tijd dat ik meer ‘flut-romannetjes’, zoals ik ze meestal noem, lees.
Het is lang licht waardoor je langer andere dingen gaat doen en als ik dan eindelijk de beentjes op de bank gooi heb ik meestal niet zo’n zin meer om aan een ‘zwaar’ verhaal te beginnen maar lees dan vaak een erotisch en/of sexy verhaal.

Vandaag staat er weer een gay novel in de sexy sunday en dit keer is het er één van Riley Hart. Ik heb al eerder een boek van haar gelezen, de eerste in deze Blackcreek serie, en haar schrijfstijl en de inhoud van dat boek spraken me zeer aan.
Wes en Braden had ik in dat boek, Collide, leren kennen en daarin konden we lezen dat Wes zijn leven helemaal overhoop ligt door de ziekte van zijn favoriete zus.

Dit boek start tijdens de begrafenis van die zus en hij gaat enorm gebukt onder haar dood. Ook vind hij het ontzettend moeilijk dat hij nu de zorg voor zijn 5 jarige nichtje heeft.
Braden bied Wes zijn hulp aan maar Wes is hem liever kwijt dan rijk. Ze hebben een one night-stand gehad en daar blijft het wat hem betreft bij. Hij heeft geen tijd voor een relatie.
Maar Braden denkt daar anders over en geeft zomaar niet op. En als Wes op een dag verlegen zit om een oppas springt Braden hem te hulp en wint zo, heel langzaam, het vertrouwen van Wes.

Dit is een sexy maar ook emotionele en humoristische novel.
Wes zijn sombere kijk op het leven zorgt voor de emoties maar Braden’s interacties en conversaties met het nichtje van Wes zijn hilarisch. Als ze bij elkaar zijn heb je twee 5 jarigen bij elkaar, geen man van bijna dertig en een meisje van 5.
En de sexuele spanning tussen Wes en Braden? Heerlijk!

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.

Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. Voor deze boeken geen sterren waardering maar vlammetjes die aangeven hoe HOT het boek is.


Posted in Sexy Sunday
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.