Sexy Sunday #26

9 augustus 2015

Sexy Sunday #26Stepbrother's Arrogance by Emily Whittaker
Published: maart 2015
1 Flames

I've never met anyone as arrogant as Jay.
He's rich, first of all. He thinks that my mom only married his dad for the money.
He's fully aware that he's drop-dead handsome. He could seduce you with a grin.
Lucky for me, we only have to spend the summer together. Then I leave for college and he'll finally be out of my life forever.

Stepbrother romances zijn op dit moment een enorme trend.
Toen het nog geen trend was las ik af en toe graag over de ‘verboden’ romance tussen stief broer en zus, en in het begin was ik best blij met deze nieuwe trend, maar er komt geen eind aan en het is ineens een stuk minder leuk geworden doordat er veel rare verhalen tussen zitten.

Zo ook deze.
De hoofdpersoon, Elizabeth, is en leuke meid die heel erg blij is dat haar moeder haar grote liefde heeft gevonden en zelf heeft ze ook een hele goede band met haar stiefvader. Dat hij stinkend rijk is is een leuke bijkomstigheid maar dat is niet waarom haar moeder met hem getrouwd is en waarom ze zelf zo goed met hem op kan schieten.

Haar stiefbroer daarentegen is een arrogante kwast die alleen maar van het ergste uit gaat: dat ze het op het geld van zijn vader gemunt hebben.
En dat zorgt voor awkward gesprekken, etentjes en vijandigheid alom.

Tot overmaat van ramp wordt hij docent op haar nieuwe college en dan begint het.
Een kat en muis spelletje dat eindigt in sex in het klaslokaal. Niks mis mee zou je denken ware het niet dat hij haar kleineert en minderwaardig behandeld tijdens de sex. Ik vond het geen leuke scene en zat me dood te ergeren, maar het ergste was het einde van het boek.
Ze doen net of er niks gebeurt is.
Jay gedraagt zich wel beter maar van Elizabeth had ik niet verwacht dat ze het zonder meer langs zich heen zou laten gaan en vervolgens weer met hem het bed in duikt.

Boeken als deze laten me altijd met een onbevredigd en akelig gevoel achter.
Gelukkig was het maar een korte novella.
 

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.

Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. Voor deze boeken geen sterren waardering maar vlammetjes die aangeven hoe HOT het boek is.


Posted in Sexy Sunday
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.