Sexy Sunday #29

6 september 2015

Sexy Sunday #29To Tempt a SEAL by Sara Jane Stone
Serie: Sin City SEALs #1
Genre: Adult, Contemporary
Published: Juni 2015
4 Flames

He can resist everything...except her.

For the first time in her life, art therapist Lucia Lewis is ready to live. And the masquerade ball in Las Vegas is just the place to find a ridiculously hot guy to complete her wicked to-do list. The only rule? Her elegant Venetian mask-which conceals the scars that have always held her back from the life she deserves-stays on.

Navy SEAL Cade Daniels heads to Vegas on a mission to keep his best friend's little sister out of trouble. Except the woman he's sent to find is all heat and flame...and perfectly capable of handling herself. And him. But the moment Lucia's mask slips, the need to heal her, body and soul, is complete and absolute temptation.

But revealing himself could cost him the one thing he isn't willing to risk...his heart.

Weer een sexy, erotische novel uit de Entangled Brazen serie deze week.
To Tempt a SEAL is een erg leuk boek dat het verhaal verteld van Lucia en Cage.

Lucia was degene die dit boek extra leuk maakte. Ze is nl. niet de perfecte persoon die je meestal tegenkomt in deze boeken.
Ondanks haar rigoureuze dieet heeft ze nog steeds een paar pondjes teveel en haar mooie gezicht wordt ontsierd door een opvallend litteken.
Ze heeft besloten dat ze zich één keer in haar leven begerenswaardig wil voelen en heeft een paar dagen Las Vegas geboekt waar ze op zoek gaat naar een one night stand. Hiervoor heeft ze de meest perfecte setting gevonden; een gemaskerd bal. En tot haar verbijstering wordt ze al snel na aankomst aangesproken door een sexy, gespierde SEAL.

Wat ze niet weet is dat Cage door haar zus gestuurd is om een oogje in het zeil te houden en hij heeft daarbij de opdracht gekregen om zijn handen thuis te houden.
Maar vanaf het eerste moment dat hij Lucia ziet (en dan weet hij nog niet eens dat zij zijn target is) voelt hij een onverklaarbare aantrekkingskracht. Natuurlijk kan hij zijn handen niet thuis houden en is vastbesloten de items op haar naughty list één voor één af te werken, en niet alleen voor haar plezier.
En deze sexy SEAL weet precies wat hij doet en daar heeft hij geen zeker bed voor nodig!

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.

Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. Voor deze boeken geen sterren waardering maar vlammetjes die aangeven hoe HOT het boek is.


Posted in Sexy Sunday
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.