Sexy Sunday #32

27 september 2015

Sexy Sunday #32Breaking Her Rules by Jennifer Snow
Serie: Beyond the Cage #1
Genre: Adult, Contemporary
Published: Juli 2015
2.5 Flames

Walker Adams was supposed to follow in his lawyer father’s footsteps, but instead he’s training to be an MMA fighter. And while he works for his chance to make it in the UFC, he’s bunking on his baby sister’s best friend’s couch. Gracie Andrews is all grown up—in all the right places. But she’s engaged to the fight match-maker who holds Walker’s career in his hands…

Gracie had almost convinced herself that she’d put her silly childhood crush on Walker to rest. But the sight of him sleeping in only a pair of boxer briefs makes it clear that some things never change. And as old sparks turn to flames, Gracie is forced to decide between the future she thought she wanted or the man she’s never stopped loving…

Als je op zoek bent naar een sexy en erotisch boek met een originele verhaallijn dan moet je deze niet hebben.
Maar daar was ik niet naar op zoek toen ik aan dit boek begon.
Nee, ik wilde een snel, luchtig tussendoortje maar wel met een hoop sexy times.
Helaas schort het daar in dit boek een beetje aan.

Twee derde deel van dit boek is vlot, leuk met aangename personages en een leuk, zei het dan niet zo origineel, plot.
Je weet bijna precies wat er gaat gebeuren en hoe het gaat gebeuren maar dat geeft niet, de seksuele spanning maakt alles weer goed.

Een hoop dingen staan een relatie tussen Walker en Grace in de weg en als ze die obstakels eindelijk uit de weg geruimd hebben en je denkt dat de seksuele spanning tussen hen eindelijk tot uitbarsting komt zakt het boek als een plumpudding in elkaar.

Ineens zijn er ‘problemen’ die er voorheen niet waren en krijgt één van de hoofdpersonen te maken met blackmail die ik niet kan rijmen met de persoon die de blackmail uitvoert.
Jammer, maar het laatste gedeelte was een anti climax en ontzettend frustrerend en daardoor zakte mijn plezier in dit boek.

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.

Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. Voor deze boeken geen sterren waardering maar vlammetjes die aangeven hoe HOT het boek is.


Posted in Sexy Sunday
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.