Soraya Lane – Change

18 oktober 2012

Soraya Lane – ChangeChange by Soraya Lane
Genre: Paranormal, Young Adult
Published: 2012
Rating: 4 Stars

Wanneer haar tweelingzus sterft aan een mysterieuze hartkwaal wordt Riley King naar de ranch van haar oma gestuurd. Maar in plaats van de isolatie waar ze naar uit kijkt, hoort ze van een familie geheim dat bewust geheim is gehouden voor haar, tot nu toe.

Alsof de schok van het ontdekken dat ze eigenlijk een panter shifter is niet genoeg is voor één vakantie, ontmoet Riley Hunter Logan . . . de jongen aan wie ze beloofd is. Voor het leven. Maar Riley is niet van plan zich te laten vertellen wat ze moet doen door iemand en zeker niet door een koppige, dominante shifter. Zelfs als hij haar kan laten spinnen komen haar klauwen tevoorschijn. Tot Riley zich realiseert dat, als ze zich niet schikt in haar lot, ze haar zus verbant tot een leven aan de andere zijde zonder haar.

Change is een origineel verhaal dat nu eens niet over wolf shifters maar over zwarte panters gaat. Het grootste gedeelte was erg leuk maar op het laatst vond ik de schrijfster wat in herhaling vallen en het einde, alhoewel een happy end, was voor mij onbevredigend en laat me met een aantal vragen achter. Is de mating ceremony nu al geweest of niet? Is het veilig genoeg voor Riley om weer terug te gaan naar huis? Misschien komt er nog een 2e deel, dat zou een hoop verklaren, maar daar heb ik helaas nog niets over kunnen vinden.


Posted in Review
Tags: , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.