Tess Oliver – Summer Romance

6 september 2012

Tess Oliver – Summer RomanceSummer Romance bySerie: Summer Romance Collection #1,
Published: 2012
Rating: 5 Stars

Als zestien-jarige Sterling Mayfield hoort dat haar vader een familie vakantie heeft geboekt op een Ranch, is ze niet blij. Het is hun eerste vakantie sinds de tragische dood van haar moeder twee jaar eerder. Sterling weet dat haar vader deze reis nodig heeft, maar geen ervaring met paarden en tien volle dagen in een hut met haar tweelingbroer, Dylan, maken het hele idee nogal onaantrekkelijk. De vakantie wordt nog rampzaliger als Sterling een andere ranch gast ontmoet, de mooie, parmantige en irritant getalenteerde Chloe Watson.
Maar als Sterling bevriend raakt met Luke, een donkere en knappe cowboy met een stalen blik en getatoeëerde armen, beginnen de dingen er op te lijken. Als ze haar billen in het zadel kan blijven houden en haar hart kan beschermen, zou ze de vakantie kunnen overleven.

De laatste tijd lees ik vaker hedendaagse romans dan paranormaal. Nooit gedacht dat het nog eens zover zou komen maar ja, ik heb dan ook een aantal zeer goede, zeer intense boeken in het hedendaagse genre gelezen en dat vraagt natuurlijk om meer. En in mijn zoektocht naar meer heb ik weer een geweldige schrijfster ontdekt: Tess Oliver. Haar hedendaagse romans zijn heerlijk! Lekker luchtig maar met een goed onderwerp en net genoeg diepgang om het niet te oppervlakkig te maken. Angel Beach was het eerste boek dat ik van haar las en het 2e deel van de collectie Summer Romance. Gelijk erachteraan heb ik deel 1, Cowboy Dark, gelezen want ik had nog niet genoeg van Tess Oliver en het zijn allebei maar korte boeken. Cowboy Dark vond ik nog net iets leuker dan Angel Beach, maar ze zijn allebei goed voor 5 sterren.


Posted in Review
Tags: , , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.