The Goodreads Tag

12 juli 2015

Vandaag geen Sexy Sunday maar de Goodreads-tag.
Deze tag kwam ik tegen op de blog van Rowan en ik dacht gelijk ‘ja, die wil ik ook invullen’, want net als Rowan vind ik het een super handige website die ik elke dag, en vaak zelfs een paar keer per dag, bezoek.
Ik houd er de boeken bij die ik gelezen heb, vul er mijn sterren-waardering in, houd een TBR lijst bij etc etc.
En je kan zien wat andere mensen lezen, gelezen hebben, hun recensies, kortom alles wat je als boekenliefhebber graag wil weten.

goodreads_f4

What was the last book you marked as read?

What book are you currently reading?

 • Op het moment even niks, maar dat duurt vast niet lang Knipogende emoticon

What was the last book you marked as to-read?

What do you plan to read next?

 • Dat weet ik pas als ik mijn boek uit heb. Dan ga ik kijken waar ik zin in heb en aan de hand daarvan zoek ik wat uit. Van tevoren bepalen wat ik ga lezen werkt bij mij niet.  Dan is mijn mood ineens helemaal veranderd en ga ik alsnog iets anders lezen Verlegen emoticon

Do you use the star rating?

 • Ja daar maak ik zeker gebruik van!

Are you doing a 2015 Reading Challenge?

 • Ja ik doe weer mee aan de challenge. Het gaat alleen niet zo goed Bedroefde emoticon

Do you have a wish list?

 • Pfff, mijn lijst is ontzettend lang en ook al zou ik honderd worden en elke dag 1 boek uitlezen dan kwam ik er nog niet door want er komen elke dag nog boeken bij.

What book do you plan to buy next?

 • De eerste tijd even niks.
  Ik heb nog zoveel ongelezen boeken op mijn ereader, die moet ik eerst lezen, maar de verleiding kan ook zo ineens weer toeslaan Knipogende emoticon

Who are your favourite authors?

 • Uit mijn lange lijst favoriete auteurs heb ik mijn all time favorites gekozen en dat zijn:
  Jennifer L. Armentrout
  Abbi Glines
  Julie Kagawa
  Molly McAdams

Have you joined any groups?

 • Ik moest eerst even kijken, zoveel doe ik er dus mee Knipogende emoticon , en het blijkt dat ik in twee groepen zit. Van de ene weet ik dat ik mij aangemeld heb, de ander is me eerlijk gezegd een raadsel hoe ik daar bij kom maar ik zal me er ooit voor aangemeld hebben waarschijnlijk.

 

Dit was een erg leuke tag om in te vullen en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te lezen.
En ken je Goodreads nog niet, dan raad ik je zeker aan er eens een kijkje te nemen.


Posted in General
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.