Leah Clifford – A Touch Mortal

11 mei 2011

Leah Clifford – A Touch MortalA Touch Mortal by Leah Clifford
Serie: Touch Trilogy #1
Genre: Fantasy, Young Adult
Published: februari 2011
Rating:  Stars

Eden had Az niet verwacht.
Niet dat hij naar haar toe kwam op het strand. Niet de onverwachtte connenctie. En niet zijn vleugels.
Yeah.
Daar gaat je 'en ze leefden nog lang en gelukkig!'
Gevangen tussen leven en dood, opgezadeld met een vloek die bij iedere aanraking van haar chaos verspreid, kan Eden de sleutel zijn in de eeuwige strijd tussen hemel en hel. Alleen omdat ze haar hart gaf aan een gevallen Engel.
Ze kan alles verliezen dat ze ooit had. Ze kan verraden worden door degenen waar ze het meest van houdt. Maar Eden zal geen pion worden in andermans spel, ze is baas over haar eigen hart.
En dat is slechts het begin van het einde.

De samenvatting leek zoveel belovend, ik kon niet wachten tot ik dit boek in handen had, maar het was totaal niet wat ik ervan verwachtte. Ik weet niet precies meer na hoeveel bladzijden ik ermee gestopt ben, maar op dat moment was het verhaal voor mij nog steeds vaag en vreemd. Het rare is dat dat ik er ook nog wel van baal dat ik het opgeef, maar gelukkig overkomt het me niet vaak.


Posted in Review
Tags: , , ,

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.