TTT – Top 10 boeken die ik overal voorbij zie komen…

22 oktober 2015

…maar nog niet gelezen heb.

O, die boeken heb ik, en ook wel meer dan 10.
Ik zie ze vaak genoeg voorbij komen op andere blogs, maar stel het lezen ervan ook net zo vaak weer uit.
Waarom??
Dat kun je lezen wanneer je met je muis over de cover van het boek gaat.

mijn top 10

[hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/WYG.jpg” alt=”alt text for the image”]Abbi Glines is één van mijn favoriete auteurs en waarom ik dit boek nog niet gelezen heb is mezelf ook een raadsel. De 2-delige serie is compleet dus daar kan het niet aan liggen.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/TWTD.jpg” alt=”alt text for the image”]De samenvatting van dit boek klinkt ongelofelijk interessant, de cover is gewoonweg prachtig, maar ik heb hem nog steeds niet gelezen omdat ik niet zo’n groot fan ben van hervertellingen.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/Talon.jpg” alt=”alt text for the image”]Dit boek wil ik zooo ontzettend graag lezen. Maar ik begin er niet eerder aan dan dat de hele serie compleet is. Waarom ik daar op wil wachten kun je hier lezen.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/EitA.jpg” alt=”alt text for the image”]In de eerste instantie trok dit boek mij niet, maar hoe vaker ik hem tegen kom, hoe meer ik ga twijfelen over dit besluit. De samenvatting begint steeds beter te klinken ;)[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/RQ.jpg” alt=”alt text for the image”]Dit is nog zo’n geval waarin ik wil wachten tot de serie compleet is. Niet omdat de auteur me teleurgesteld heeft, nee juist andersom, ik heb het gevoel dat ik dit boek geweldig ga vinden en dan niet kan wachten tot het 2e deel uit is.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/FSoG.jpg” alt=”alt text for the image”]Ok, eerlijk is eerlijk, we komen dit boek niet meer zoveel tegen als een tijd geleden het geval was, maar tot op heden heb ik de moed niet gevonden om hem te gaan lezen.
Hoe graag ik het destijds ook wilde, het hele BDSM gedoe houd me een beetje tegen.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/SLA.jpg” alt=”alt text for the image”]De eerste keer dat ik dit boek zag schreef ik hem af, maar hoe vaker ik hem tegen kom en hoe meer recensies ik lees, hoe groter mijn overtuiging dat ik hem toch echt wel moet gaan lezen.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/10/FWM.jpg” alt=”alt text for the image”]Ik houd van de bovennatuurlijke boeken van Jennifer L. Armentrout, en ik heb een paar goede hedendaagse van haar gelezen. Maar na het fiasco van het 3e deel in deze serie (onder punt 2 kun je lezen wat ik niet leuk vond) heb ik me er nog steeds niet toe kunnen zetten verder te gaan met de serie.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/04/16071187.jpg” alt=”alt text for the image”]Dit boek kwam terecht in mijn Waiting on Wednesday tag en ik was er 100% zeker van dat ik hem zou gaan lezen. En toch, elke keer als ik hem tegen kom in mijn tbr lijst denk ik ‘nee, nu even niet’.[/hover-effect] [hover-effect image=”http://www.anovelplace.nl/wp-content/uploads/2015/03/23492282.jpg” alt=”alt text for the image”]Nog zo’n boek wat ik echt overal tegenkom.
Ik genoot van Katie McGarry haar Pushing the Limits serie en kon dan ook niet wachten tot dit boek uit zou komen. Maar ik heb hem nog steeds niet gelezen.
Misschien omdat ik nu meer belangstelling heb voor bovennatuurlijk dan hedendaags??[/hover-effect]

Elke week host Emmy van Zon en Maan de Top Ten on Thursday (TTT).
De TTT is een rubriek waarin elke week een boeken gerelateerde lijst samengesteld word, elke keer met een ander thema.
Op de blog van Emmy kan je de data’s en de thema’s vinden.


Posted in TTT
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.