TTT – Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten

3 september 2015

Poeh, niet zo heel makkelijk.
Ik heb ontzettend veel favoriete personages en om daar maar 10 uit te mogen kiezen…

Maar laat ik eerst even zeggen dat ik absoluut niet meer naar school zou willen.
Niet dat ik een slechte schoolperiode gehad heb hoor, nee het was best een leuke tijd, maar studeren was nooit mijn hobby en opletten ook niet echt Verraste emoticon

En ik denk dat ik met mijn gekozen personages in de klas het opletten helemaal wel kan vergeten want dan wil ik alleen maar met ze kletsen; het hebben over hun avonturen en hoe het nu met ze gaat.

school

De 10 personages waarmee ik wel in de klas zou willen zitten zijn:

  1. Hermelien Griffel (J.K. Rowling – Harry Potter) Hermelien wil ik ontzettend graag bij mij in de klas hebben. Ik hoop nl dat ze mij kan leren hoe ik met een zwiep van een toverstok mijn huis schoon kan maken (daar wil ik nog wel een paar uurtjes voor studeren Knipogende emoticon ).
  2. Faythe Sanders (Rachel Vincent – Shifters) Faythe is een kick-ass meid en het kan geen kwaad zo iemand bij je in de klas te hebben. En ze is een shapeshifter, een werecat om precies te zijn, en dat shiften wil ik wel eens van dichtbij zien.
  3. Edward Cullen (Stephenie Meyer – Twilight) Edward was  de 1e  vampier waarmee ik kennis maakte en gelijk ook mijn 1e vampier crush. Die moet gewoon in mijn klas.
  4. Logan en Tate ( Ella Frank – Try) Ik kon niet kiezen want ik wil ze gewoon alle twee. Ik denk dat zij de klas wel op stelten krijgen met hun dubbelzinnige opmerkingen en gebekvecht.
  5. Katniss Everdeen (Susanne Collins – The Hunger Games) Ik heb enorm veel bewondering voor Katniss. Hoe ze haar menselijkheid en waardigheid wist te behouden in zo’n crue wereld. En ik vond haar geweldig met haar pijl en boog. Ik wil dat ook wel leren!
  6. Aiden St. Delphi (Jennifer L. Armentrout – Covenant) Sexy, knap en stoer maar ook ontzettend lief. Ik wil hem gewoon om naar te kijken Verlegen emoticon
  7. Grimalkin (Julie Kagawa – The Iron Fey) Eigenlijk mag een kat niet in de klas natuurlijk, maar Grimalkin is geen gewone kat want hij kan praten. En dat is  de reden waarom ik hem graag in mijn klas wil hebben want ik denk dat we wel kunnen lachen met hem erbij. En zeker als hij in discussie gaat met Logan en Tate, dat zou ik wel eens willen meemaken.
  8. Percy Jackson (Rick Riordan – Percy Jackson) Ik hoop hele goede vrienden met Percy te worden als hij bij mij in de klas zit. Misschien wil hij mij dan wel een keer meenemen naar Mount Olympus, daar zou ik wel eens een kijkje willen nemen, en dan gelijk even kennis maken met de goden.
  9. Kellan Kyle ( S.C. Stephens – Thoughtless) Tja een rock star mag ook niet ontbreken in mijn klas, voor al niet zo’n sexy rock star als Kellan. Ik hoop dat ik hem kan overhalen wat nummers voor ons te spelen.
  10. Sookie Stackhouse ( Charlaine Harris – Sookie Stackhouse) Sookie is een geweldige meid. Ze is vrolijk, sprankelend, pittig en heeft een enorm gevoel voor humor. Ik denk dat wij wel eens beste vriendinnen kunnen gaan worden en dan gaan we samen wat drinken in Merlotte’s in Bon Temps.

Elke week host Emmy van Zon en Maan de Top Ten on Thursday (TTT).
De TTT is een rubriek waarin elke week een boeken gerelateerde lijst samengesteld word, elke keer met een ander thema.
Op de blog van Emmy kan je de data’s en de thema’s vinden.


Posted in TTT
Tags:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.