Uitgeverij Harlequin en Young Adult

Gisteren ontving ik een pakketje van Uitgeverij Harlequin met daarin dit boek:

Uitgeverij Harlequin, bekend van de Bouquet reeks, Intiem, Dokersromans etc. etc., heeft nu ook een Young Adult afdeling. In Juni van dit jaar hebben ze hun eerste YA uitgegeven in het Nederlands: De IJzerkoning, deel 1 van Julie Kagawa’s serie The Iron Fey. Het 2e deel van deze geweldige serie komt op 30 oktober 2012 uit en heet De IJzerprinses (klik hier voor mijn review van de serie). Tussen deel 1 en 2 heeft Julie Kagawa een kort verhaal geschreven, De Overtocht – Winter, en die kun je op de site van Harlequin gratis downloaden. Ook kun je er een voorproefje van De IJzerkoning lezen en vind je er de link naar de book trailer, maar die vind ik zo mooi dat ik hem hier ook plaats . . .

In September hebben ze deel 1 van de serie Inside, Inside Out, van Maria V. Snyder uitgegeven en daar heb ik nu een exemplaar van mogen ontvangen. Het is een Dystopian en zoals jullie weten is dat één van mijn favoriete genres.
Ik vind het helemaal geweldig dat ze mij dit boek toegestuurd hebben, bedankt Harlequin!, en ik ben zeker van plan om hem heel snel te gaan lezen want ik heb genoten van de Studie Serie van Maria V. Snyder (zie hier mijn review). Binnenkort kunnen jullie lezen wat ik van dit boek vind!

You may also like...

2 reacties

 1. Anoniem schreef:

  Oh dit boek ziet er echt heel leuk uit! Ik had al een beetje ontwenningsverschijnselen wat het dystopie genre betreft dus dit komt goed uit. Heb hem gelijk besteld, ik ben benieuwd 🙂

  Rose

 2. admin schreef:

  Hoi Rose,
  Ik ben nu bij hoofdstuk 7 en tot nu toe geniet ik echt van dit boek. En Maria's schrijfstijl is weer wat ik gehoopt had, top!
  Heel veel leesplezier!
  Groetjes, Alma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge