WoW – Harry Potter and the Cursed Child

11 mei 2016

WoW (Waiting on Wednesday)  is een wekelijks terugkerende tag die wordt gehost door Breaking the Spine.
Hierin vertellen boekliefhebbers naar welke boeken ze uitkijken.

Deze week kijk ik uit naar:

HPCursed ChildTitel: Harry Potter and the Cursed Child
Auteur: J.K. Rowling ea
Genre: Young Adult, Fantasy
Verwacht: juli 2016

add to goodreads

It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three school-age children.

While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes darkness comes from unexpected places.

Waarom dit boek / Why this book?:

Mmmmm, ik heb hier gemengde gevoelens over.
Aan de ene kant kijk ik er naar uit om dit boek te lezen, maar aan de andere kant ben ik bang om er aan te beginnen want ik heb geen idee wat ik er van kan verwachten nu er 2 andere auteurs bij betrokken zijn.


I’m a big fan of Harry Potter and I’m looking forward to this new book but I’m also scared. I don’t know what to expect now that there are two other authors involved.


Posted in WoW
Tags:

Divider

4 responses to “WoW – Harry Potter and the Cursed Child

  1. Ik ben ook erg benieuwd! Ik heb deel 6 en 7 nog ongelezen liggen, die moet ik dus eigenlijk nog eerst lezen. Ik heb ergens gelezen dat het 8ste boek ook is opgezet als een script, en dat lijkt me toch minder aantrekkelijk. We gaan het beleven!

Geef een reactie

CommentLuv badge