WoW – Living With The Dead

10 februari 2016

WoW (Waiting on Wednesday)  is een wekelijks terugkerende tag die wordt gehost door Breaking the Spine.
Hierin vertellen boekliefhebbers naar welke boeken ze uitkijken.

Deze week kijk ik uit naar:

Living With The DeadTitel: Living With The Dead
Auteur: Annie Walls
Serie: The Famished Trilogy #3
Genre: New Adult, Horror
Verwacht: 2016

add to goodreads

In this dramatic conclusion of the Famished Trilogy, things are not what they seem and comfortable living is far from reach.

Waarom dit boek / Why this book?:

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het eerste deel van deze serie tijdens mijn speurtocht naar zombie novels tegen kwam. Hij leek me gelijk geweldig leuk en na het lezen van een excerpt wist ik zeker dat ik deze moest gaan lezen. Maar ik ontdekte ook dat het 3e deel verschrikkelijk lang op zich laat wachten. Zo lang dat lezers die helemaal weg waren van deze serie het opgegeven hebben en zelfs kwaad zijn op de schrijfster. Wat ik me kan indenken als je al zo lang wacht en dus besloot ik er nog maar niet aan te beginnen.
Regelmatig neem ik even een kijkje op de blog van de schrijfster en het begint er op te lijken dat het de langste tijd geduurd heeft, maar een exacte datum van uitgifte is nog niet bekend gemaakt. Ik hoop dat dat niet zo lang meer zal duren……

A while ago I discovered the first book of this zombie series and after reading an excerpt I knew I had tot read it. But I also found out that it takes a very, very long time for the writer to finish the third installment. Readers are unhappy and angry about it so I decided to wait and see.
I frequently visit the blog of Annie Walls and it looks like the waiting is almost over although she hasn’t announced the exact date of publishing yet. I hope it doesn’t take much longer……


Posted in WoW
Tags:

Divider

Geef een reactie

CommentLuv badge